25 g*5 Polnjenje Torba Črne Lase Buildng Vlaken Vroče Prodati Lase Specialist Keratin Las Stavbe Vlaken 9 Barvo Izbrati

€7.43

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Izdelek : Ponovno Vreča 25 g

Neto Teža :25g

Funkcija : izpadanje las

Sestavine : bombaž

Set vključuje : 5 pc

Obdobje veljavnosti: 3 leta staro

Toplo nasveti : suhi

Opozorilo:

Dostava za Prodajalca Način Dostave ne bo posodobitev logističnih informacij.

Čas dostave je o 20-60 dni, nam ne bi spor med dobavni rok, Hvala

- O BARVE ZA LASE

Lase Stavbe Vlaken Rabe:

Prvič, uporaba na suhih las, tresenje liberally nad redčenje območja, dokler ne pokriva.

Drugič, nežno pat lase, da se odpravijo vlaken v mestu.

končno, boste dobili boljši učinek, če uporabite hairspray.Tako velja za varno vlaken v mestu.

Po vseh korakov, ki jih bo dobil povsem novo dlako slog. 1.Dostava 1. Priprava Čas: mi bomo poslali postavke v 3-5 delovnih dni po plačilu. 2. Brezplačna dostava Za Wordwide , obliki, kot sledi bi lahko sprejeli kot referenca . 3. Če niste prejeli blaga v 60 dneh ,se obrnite na nas za čas podaljšanja ,ne odprite sporu zaradi tega, ker dostave je popolnoma iz prodajalca nadzor,bi bilo treba Post office dolžnost,hvala . 4. Če želite hitro pošiljko,priporočamo, da izberete express ,kot so DHL, EMS, itd. ,ker je gospodarska pošiljko način se ne da hitro .

2.Vračilo 1. Če je vaš izdelek je pojavil problem kakovosti ali bile poškodovane ,vas prosimo, da nas kontaktirate ,bomo poslati ali nadomestilo za vas . 2. Če ne bodo prejeli izdelek po varstva čas ,se, prosimo, obrnite na nas . 3. Prosimo, upoštevajte, ne vzemite responsiblity po meri, obračunov in dajatev .Če boste potrebovali smo lahko razglasi, da blago, ki kot darila za preprečitev ali zmanjšanje carin in enostavnost po meri postopka. (Predvsem Brazilija )

3.Povratne informacije 1. Če ste zadovoljiti s točko in storitve ,prosim, pustite Pozitivne Povratne informacije (5 zvezdic), za nas ,hvala lepa. 2. Če se kaj bi vi niste'tsatified ali nesrečni,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden ste zapustili povratne informacije ,vam zagotavljamo, da bomo 100% slove vsak problem za vas. 3. Prosimo, pišite nam befor šolanja negativne povratne informacije ali odpiranje koli spor, ki se na spletnem mestu.Komuniciranje je najboljši način za reševanje težav.

4. Naše Storitve 1. Smo proizvajalec las stavbe vlaken izdelek, če želite, da se ceni na debelo , vas prosimo, da pustite sporočilo na nas. 2. Med Chinee Novo Leto Počitnice ( Od Feb 10. do 23. Februar ), vsa naročila bodo razporejeni, da bodo poslali v 3-5 dneh po počitnice, hvala za vaše sodelovanje in podporo! 3. Včasih pa so zaposleni na pošiljki in jih ni odgovoru vaše sporočilo v času, prosim, ne jezen, bi odgovor youat enkrat, ko smo videli vaša sporočila. 4. Nikoli nismo ladje za vsako ceno oznake,promocijski material in račune z paket, če ste padec ladijskega prometa, ne skrbite o tem. 5. Če ne veste, katere barve bo primerna za vaše lase, lahko nam pošljete vašo barvo las, fotografija, vam bo dal predlog.

Naš delovni čas:

2:00--11:00(v angleščini)

9:00--6:00(New York)

Delamo od ponedeljka do petka, včasih ne moremo odgovoriti vaše sporočilo pravočasno, prosim, ne skrbite, vam bo dal odgovor, ko je videl vaše sporočilo.

Hvala, lep dan!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Sestavine keratin/bombaž Vlaken
Ime 25 g 9 barvo izberite *5
Koristi hitro , priročno , varno , naravno , neverjetno
Storitev celotno prodajo/OEM/OEM/polnjenje/vrečko večino vlaknin
Funkcija Imamo ponovno vrečko, steklenica, v razsutem stanju in pribor
Količina 5 kos
Številka Modela refill25g
Vrsta Lasje Vlakna
barve 9 color Black/Dark Brown/Svetlo Rjava Srednje rjava/Med blondinka
Postavka Vrsta Izpadanje Las Izdelka
NETO WT 25g
Prevoz Z morja , zraka , DHL , UPS ,TNT , FEDEX, ali v vašem pogledu
Proizvodnja Licenco 20170166
Tip Las Vse vrste las
Blagovna Znamka immetee

Podobni izdelki