Teensy 3.2

€22.30

Na seznam želja

Aktivne Sestavine

Opis izdelka


Teensy 3.2 je majhna, breadboard prijazen razvoj odbor je zasnoval Paul Stoffregen in PJRC.Teensy 3.2 prinaša nizko ceno 32-bitni ARM Cortex-M4 platformo za hobi, študenti in inženirjev, ki uporabljajo prilagojena verzija Arduino IDE (Teensyduino) programiranja ali neposredno v C jeziku.Teensy 3.2 je nadgradnja nad 3.1! Teensy 3.2 je spustna zamenjava za nadgradnjo 3.1 in lahko vodijo vse skice namenjen 3.1.

Priporočamo najnovejšo različico tega skupaj USB-temelji microcontoller razvoj sistema sedaj dodaja močnejši 3.3 V regulator , kot tudi sprejema širši napetost vhodni obseg .Ta odbor ima enako velikost, obliko in pinout, kot tudi popolno združljivost z vsemi ščitniki in add-on plošče narejene za Teensy 3.1, plus dvojni Bliskovni pomnilnik kot Teensy 3.0.

Začnimo!

Prosimo, upoštevajte,: Teensy 3 in 2 niso uradni Arduino-izdelki blagovne znamke.Čeprav Teensyduino IDE, je bila prilagojena, tako da veliko preprostih Arduino projektov, ki bodo delo z Teensy, tam bo še vedno veliko knjižnic in ščite, da ne bodo delovali s to napravo!Če ste nov microcontrollers, predlagamo, da se bo s klasično Arduino UNO, saj se vse Arduino projekte, primere in knjižnice, bo delo z njim.

Ko glave so nameščeni so lahko opremljeni v za 0,6" široko vtičnice

Tehnične Specifikacije: 32 bitni ARM Cortex-M4 72MHz CPU (M4 = DSP razširitve), Tukaj je Freescale je referenčni priročnik za čip (opozorilo 1227 strani), kot tudi na Obrazcu in Priročnik za uporabo! 256K Flash Pomnilnik, 64K RAM-a, 2K EEPROM 21* Visoka Ločljivost Analogni Vhodi (13 bitov uporabni, 16-bitna strojna oprema) 34* Digital I/O Zatiči (21 skupni rabi z analogni) 12 PWM izhodi 1 12-bit DAC izhod 8 Števce za intervalih/zamude, ločeno od PWM USB z namenskega pomnilnika DMA prenosi LAHKO bus 3 UARTs (serijska vrata) SPI, I2C, I2S, IR modulator I2S (za visoko kakovost audio interface) Ura v Realnem Času (z uporabniško dodane 32.768 kristalno in baterije) 16 splošne namene, DMA kanalih (ločeno od USB) Touch Senzor Vhodi

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela Teensy 3.2
Uporaba Računalnik
Napajalna Napetost 1
Vrsta Regulator Napetosti
Izguba Moči 2
stanje Nova
Blagovna Znamka SUNLEPHANT
Obratovalna Temperatura 1-100

Podobni izdelki