14 palca (35 cm) kovinski okvir Letnik Anti bronasto Zdravnik vrečko okvir torbici okvir

€23.12

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


14 palca (35 cm) kovinski okvir Letnik Anti bronasto Zdravnik vrečko okvir torbici okvir

Informacije O Izdelku

Količina: 1 kos

Velikost: 14 palca (35 cm)

Barva: Antik medenina

Več Torbici Okvir Izbire, Prosimo, Kliknite Na Sliko Spodaj:

Shippment

1. Kupec je dolžan zapustiti pravilen naslov za dostavo, polno ime in pravilno telefonsko številko.Paket vrnil zaradi napačen naslov, nepopolne sprejemnik ime in kupec ne bo pobral, da je kupec lastno odgovornost, in poštnino bo ne povrnejo.Brezplačna dostava, to še ne pomeni, da ni poštnine, ki nastanejo, poštnino še vedno exsits.Če brezplačna dostava da bi se vrnili zaradi napačne informacije o pošiljanju, kupec bi moral biti odgovoren za poštnino prodajalec plačan.Poštnina se obračuna, ki temelji na odpremnico in se bo zmanjšala od zneska nadomestila.

2.Mi bomo poslali elemente asap ko bo vaše plačilo, je končan.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse Mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek inpected.prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine,posredniške provizije,carin in davkov za uvoz v vaši državi.Vse cene prikazane v naši trgovini NE vključujejo davkov, kupec je odgovoren za vse dodatne stroške, ki (če sploh).Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,in kupci, ki so odgovorni za carine.

Vrnitev & Vračilo

1. Manjkajoče ali poškodovanja izdelek, se najprej obrnite na nas, preden odprete spora.Se bomo odzvali hitro in dal zadovoljive rešitve.Hvala!

2. Prosimo, da izdelek v izvirno stanje in slikala kot dokaz za vračilo ali zamenjavo.

3. Človek škode, uporablja se postavka ni bila sprejeta.

Povratne informacije

1. Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

2. Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite nevtralno (3 zvezdicami) ali negativno (1, 2 zvezda) povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Hvala!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela BD3234
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Rongxiao
Vrsta Ročaj
Material Kovine
Teža 100 gram

Podobni izdelki