Za Audi S3 Hatchback Ogljikovih Vlaken Zadnji Odbijač Za Ustnice Difuzor 2017~2019 Avto Styling Le S3

€329.62

Na seznam želja

Zunanjost Deli

Opis izdelka


Izdelek Podrobnosti: 1.100% novo in nikoli uporabljeno 2.Poštnina vključena: 1pcs zadnji difuzor

3.Material:visoko kakovostnih ogljikovih vlaken

4.Opremljanja: primerna za audi S3 2017 2018 2019 Sportback tem, Kako Namestiti: popolno zamenjavo neposredno vijakov na namestitev.

in uporabite vijake, da naredi deli bolj trpežne.

Obvestilo:

Prosimo, pišite nam prek sporočilo za rešitev, če izpolnjujejo vsa vprašanja, hvala!Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri svojem, lokalne navade, da ugotovi, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.Če je vaš element vrnil zaradi carinska vprašanja, smo lahko le nadomestilo za predmet del, shipping stroški ne povrnejo.Prosimo, da spremljate svoj parceli nenehno, ko dobite carinski težava, kontaktiraj ur carinski v čas, da bi se izognili, ki se vračajo.

Dostava: Naročila se običajno obdelujejo in odposlano v roku 5 delovnih dni od plačila.Uporabljamo EMS na vaše države z 7-15 delovnih dni, in od časa do časa se odločijo, da imajo nacionalni ali regionalni poštnih stavke.Zato prosim, imejte v mislih, da včasih lahko pride do zamude v vaš element, ki se dostavijo na vas.

Politika glede vračil: sprejmemo samo vrne, ko postavka je dokazano, da ima napako, v večini primerov bomo poslali neposredno zamenjavo.Če ne moremo izpolniti ta obljuba povrnili vam bomo vam ob prejemu vrnjenega artikla.Vljudno prosimo, da se obrnete na nas prek sporočil morate občutek, da je treba vrniti izdelek.

Plačila : sprejmemo samo , takojšnje plačilo ni potrebno.je najhitrejši in najvarnejši način, pazite, da obe strani, so zaščiteni pred vse vrste goljufij.ilustracije

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Model Leto 2017 2018 2019
barve črna
Posebne Funkcije S3 Zadnji odbijač difuzor Splitter
Element Teža 4.5kg
Proizvajalec Številka Dela Ne Velja
Blagovna Znamka HastonSportsline
Postavka Višina 1inch
Umestitev na Vozilu Zadaj
Element Širina 1inch
Ime Modela S3 difuzor
Vrsta Materiala Iz Ogljikovih Vlaken
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Material Iz Ogljikovih Vlaken
Modela Avtomobila Za Audi A3 S3
Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Postavka Vrsta Odbijači
EAN Ne Velja
Postavka Dolžina 1inch

Podobni izdelki