Senzorično Igrača Set Za Oprostitev Stres Igrače Avtizem Anksioznost Lajšanje Stresa Pop Mehurček Fidget Senzorično Igrača Za Otroke Odrasle

€12.35

Na seznam želja

Igrače & Hobiji

Opis izdelka


Seznam Delov:

1X komplet tlaka igrače

Označite opis:

1.Pomaga zmanjšati stres in anxiety.By povečuje koncentracijo in vodenje vaše roke, tiho, to lahko pomaga otrokom in odraslim, ki so v stanju visoke stres ali anksioznost, in je zelo primerna kot stres-zmanjšanje igrača za posebne potrebe.

2.Enostavno za nego.Ko čiščenje, samo sperite z vodo v korito.Suh zrak samo.

3.Zabavno rezanec vrv: Stretch, vlečenje, vrtenje in ovijte jih v kakršni koli obliki, in nato odklonijo nazaj v prvotno obliko.To je igrača za reševanje razdražljivost. 4.Samo kliknite na mehurčkov, živahen igrača in da bo rahlo živahen zvok.Nato zavrtite seboj in začeti znova!To je mogoče ponovno uporabiti in čistiti za pomoč pri obnovi razpoloženje, starš-otrok, igre, igre, ki so starejši, otroci in odrasli lahko igrati.

5.Lahko pomaga prepoznati in stabilizacijo duševno zmogljivost, nekateri ljudje stisnite stvari, ko razmišljanja in brainstorming.Za otroke in mladostnike z avtizmom, ADD in ADHD, to je dobro pomirjevalo orodje.Zabavajte se in odvzamejo stres za ur.

Podrobnejši opis:

Material: silikon, iz plastičnih mas

Velikost: Srce v obliki mehurčkov, živahen fidget: 134X150MM Funkcija: lajšanje tesnobe

Opombe: 1.Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2.Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka FoPcc
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki