Najnovejši android gps avto radio predvajalnik za Stare Mazda 6 2004-s 4G, 64 G GPS carplay DSP glasovni nadzor IPS navigacijo

€101.08

Na seznam želja

Opis izdelka


>> Zakaj izbrati MEKEDE BESTNAVI

1.www.fijet.si Top 10 blagovnih Znamk, vredno zaupanja; MEKEDE priljubljena med kupci. 2.Vsi izdelki so bili minilo strogih kakovosti test pred odpremo, se prepričajte, visoke kakovosti. 3.Po preverjanje plačila, bo ladja v roku 48H iz Kitajske skladišče, 4.Če izdelek, ki ima težave v 12 mesecih po potrditvi prejema, bomo nadomestili novi pralni neposredno za vas,Ampak najprej obrnite na nas, da se odpravite po-prodajne problem.Ta garancija ne velja za škodo, ki jo povzročijo nesreče, zlorabe, nepravilne uporabe, ali spremembe izdelka. 5: osebe, ki Je odgovorna trgovini SIMON-LO je višji inženir, ki lahko reši veliko po-prodaje težav, za vas

Dobra novica!!!

M200 / M400 vgrajen DSP, Android 10.0 sistem(Z nadgradnjo programske opreme), ki podpira 4G LTE Internet M400, ki je vgrajena v Carplay, okta-core,1.8 Ghz, zmogljivo delovanje, plug and play, enostavno namestitev in vroče prodaje.Kul design! !!

Nove funkcije( Glasovni Nadzor Sistema )

M100 / M150 izbirne funkcije, Glasovni nadzor, nov vnos, lahko uporabite jezik, da nadzor radia, kar vožnja varnejša in bolj zabavno,Če boste morali nastaviti zvok nadzorno funkcijo, prosimo, kliknite na spodnjo sliko za nakup. (Prosimo, odprite to povezavo za nakup glasovni nadzor jezik opreme, ki jo potrebujete: https://www.fijet.si/item/4000922119262.html)

Video glasovni nadzor delovanja:

M100 M150 sistem lahko spremeni tri vrste UI, koraki so naslednji

Ope

Pogosta VPRAŠANJA

Toplo in pomembnih nasvetov:

1. Zakaj imate tako nizkih cenah v vaši trgovini?Imamo svoje tovarne na Kitajskem, in glavni deli; proizvajamo naprave (na primer zaslon in vodja enote, itd.) v naši tovarni.Zato so stroški proizvodov, ki je manjša od druge družbe.Drugi in najpomembnejši razlog za nizko ceno, je naša želja, da bi prosimo, Avto DVD kupce ; letos smo začeli razvijati DVD trgu, in upamo, da zaradi naše nizko ceno, strategijo, več lastniki avtomobilov bodo lahko za nakup NaviFly izdelkov.

2. Kakšna je razlika med WiFi in 4G različico?Naprave so navigator, predvajanje glasbe, pomoč park funkcijo, itd.Kljub temu, da bi za priključitev radia na Internetu, boste morali uporabiti vaš pametni telefon kot modem.Torej, za tiste lastnike avtomobilov, ki aktivno uporabo Interneta, kadar potujete, vam priporočamo nakup naprave s 4G.Saj, če ves čas skrbite, da bo telefon v modem način, to bo zelo hitro praznjenje.

3.Če vam ni všeč izdelek, je možno, da se vrnete?Če niste res zadovoljen z nakupom, lahko vrne blago.Pošljite ga na naše skladišče , če je ne bo mogoče vrniti denar skozi www.fijet.si, se bomo vrnili pa vam na kartici.Ne skrbite, cenimo naš ugled zelo veliko in zato smo poskušali zagotoviti najboljšo možno storitev za naše stranke.

4.Zakaj ne odgovorite na moja sporočila?Odpiralni čas naše pisarne: od 9:00 do 18:00 Kitajski čas; Najbolj verjetno pa je, mi ne odgovori, ker ste napisali, da nas v času off.Prosimo, počakajte trenutek, takoj specialist vidi vaše sporočilo bo takoj odgovoriti na vaše vprašanje!

5.Kako 4G omrežja delo?(to je samo za 4G različico), Boste morali kupiti 4G kartice SIM in vstavite v režo za kartico .to podpira le naslednji razredi, 2G: GSM900 Band8; DCS1800 Band3 3G: DT-SCDMA Band34; UMTS Band1 4G: DT-LTE(Band 39/40/41); FDD-LTE Pas 3; TD-LTE (Band 5/40)

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
TF/Micro SD Slot, 0
Max Zunanji Pomnilnik 256G
Out Power 4*45
Velikost Zaslona 9"
Vrsta Materiala Dobro
6-Leto 2015
Element Teža 1.5kg
OSD Jezik Poljski
Digital Media Format JPEG
Din Double Din
Za Vozila Znamke/Modela Mazda
Funkcija 4G wifi, BT carplay OBD2 DSP IP
Mazda Model 6
Napetost 12V
ROM 64 G
Operacijski Sistem Android
Ime Modela MKD-VC15
Postavka Velikost 9 inch
M100 M150 vgrajen Glasovni nadzor
Posebne Funkcije Podpora Can-Bus
Vmesnik Plug and play
Certificiranje ROHS
Ločljivost 1024*600
Blagovna Znamka MEKEDE
OS Čisto Android
RAM 4GB+64GB
m400 vgrajen DSP 4G LTE CARPLAY

Podobni izdelki