HITROSTI za Volkswagen VW Golf 6 MK6 GTI 5K1 Pribor Flanela Avto Proti Drsenju Anti UV Mat nadzorna plošča Pokrov Pad Dashmat Preprogo

€19.75

Na seznam želja

Zunanjost Dodatki

Opis izdelka


Postavka Opis

Izdelki so narejeni iz visoko kakovostnih flanela materiala z lepo teksture.Izdelki so prilagojeni glede na originalni velikosti, ki se odlično prilegajo.Pogoj: 100% Čisto Nov Paket Vključuje: 1 Kos Material: Flanela Združljiv Model: za Volkswagen Golf 6 MK6 (2008-2013)

Pogosta VPRAŠANJA

1.Nasveti za skladbo moj paket? - Lahko preverite informacije o pošiljanju v naslednjo povezavo z vašo številko za sledenje : www.17track.net/en (kopiraj to, da brskalnik). 2.Je ta izdelek združljiv z moj avto? - Bomo določite v postavka descrption če ta izdelek je posebej za določene modele.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če niste prepričani. 3.Kdaj bom prejel moje parcele? - Prosimo, da predvideni čas dobave glede na način dostave. 4.Težave o logistiki - V bistvu, ekstremne vremenske razmere in post office stavke so 2 glavni razlogi za nenavadno počasi dostave. - Če ste imeli kakršne koli težave v logistiki, se najprej obrnite na nas za pomoč pred začetkom spora. 5.Težave o izdelkih - Če ste prejeli zdrobljen/neizvedljivo izdelka,prosimo, obrnite na nas in nam rešiti tega problema prvič. - Če nam slabo oceno neposredno, ta ne bo pomagal, da se ukvarjajo s problemom.Upam, da se lahko obrnete na nas in šele nato odločijo svojo oceno od nas.Najlepša hvala. 6.Če vam je všeč naša izdelki - Pustite nas 5 zvezdic pregled in delite z nami vaše misli/slike o tem predmetu. - Spremljajte nas, da bi dobili "Izključno Navijači Popust", da shranite več in je treba najprej vedeti, ko smo nekaj novega.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Avto Armaturne Plošče Mat 1 za Volkswagen VW Golf 6
Avto Armaturne Plošče Mat 4 za Volkswagen VW Golf MK6 Dodatki
Postavka Vrsta Nalepke
Postavka Premer 0inch
Postavka Dolžina 0inch
Blagovna Znamka HITROSTI
Avto Armaturne Plošče Mat 6 za Volkswagen VW Golf GTI MK6
Vrsta Materiala Flanela
Avto Armaturne Plošče Mat 2 za Volkswagen VW Golf MK6
Design Sprememba Barve
Poreklo CN(Izvora)
Model Oem
Element Širina 0inch
Avto Armaturne Plošče Mat 5 za Volkswagen VW Golf 6 GTI
Vrsta Nalepke Drugo
Vrsta Drugi 3D Nalepke
Postavka Višina 0inch
Nalepke Umestitev Notranji
Embalaža Ni Pakirano,
Avto Armaturne Plošče Mat 3 za Volkswagen VW Golf 6 dodatna Oprema
Kategorija 3D
Ime Modela Za Volkswagen VW Golf 6 MK6

Podobni izdelki