GUB izposoja gred cestno kolo gorsko kolo BB30 zobnik kolo ITA italijanski standard italijanski nit 68-73mm

€23.12

Na seznam želja

Dele Koles

Opis izdelka


GUB ITA30 Centralni osi

Ime: GUB ITA30 navojne gredi

Primerna za pet-način okvir: ITA italijanski navoj pet-način

Pet-način širina: 68mm-73mm, ki je združljiv s 30 mm osni zobnik kolo

Namig: uporablja se za uporabo 386 mm crankset (os 30 mm) v tradicionalni ITA italijanski navojni pet-način, pet-način dolžina 68mm

Dolžina ročične gredi osi je vsaj 88mm (88mm ne vključuje del leve ročice, ki je pritrjeno na os mm crankset)

Če pet-način širina je 73mm, dolžina ročične gredi osi je vsaj 93 mm (93 mm, ne vključuje del leve ročice, ki je pritrjeno na os mm crankset)

Teža: neto teža 97g (brez ključa), sušilnik teža 110 g (brez ključa), klešče za maso približno 46 g

Rotor 30 zob ploščo:

Na voljo zobnik kolo: FSA K-Force light BB30 dvojno zgoščenko zobnik za gorsko kolo, Fsa sl k bb386 cesti zobnik kolo, FSA 7060 V-drive bb30 zobnik za gorsko kolo, 15 FSA SL-KSLK Lahka, Kompaktna BB386 EVO štiri-nevihte cesti zob Ploščo, FSAAfterburner BB30 zobnik za gorsko kolo, Sram xx1 bb30 zobnik za gorsko kolo, Sram s1000 bb30 zobnik za gorsko kolo, Sram xo bb30 DH zobnik za gorsko kolo, Sram X92*10 hitrost BB30 zobnik za gorsko kolo, Sila, 22 bb30 cesti zobnik kolo, ROTOR30 os mm Crankset, Raceface Naslednji SL zobnik za gorsko kolo, strela s-works bb30 ni na voljo za zaklepanje zobnik za gorsko kolo: RED22 bb30 cesti zobnik kolo (mala os premajhna), FSA SL-K BB30 cesti zobnik kolo, FSA Omega bb30 cesti zobnik kolo, FSA gossamer bb30 cesti zobnik kolo, FSA SL-LAHKA BB30 cesti zobnik kolo.

Navodila za kupce

1. Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.

2. Nalogi bodo obdelani v 3-7 dni, ko bo vaše plačilo, je končan.

3. Ladijski promet pristojbina ne vključuje nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

4. Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

5. Smo le ladja potrdila, da naslov, Vaš naslova naročila, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

6. Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah.Če pa še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni (Brazilija 90 dni) od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je, strank, zadovoljstvo !

Povratne Informacije/Garancija:

Vsi izdelki so 100 odstotkih original novi in preizkušeni pred odpremo.

Vaše zadovoljstvo je naš končni cilj.Če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.

Če imate težave z našimi predmetov ali storitev, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden pustite vse vrste povratne informacije.

Vsa sporočila bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.Vljudno prosim znova pošljete vašo e-pošto ali pritožbo naš manager, če ne boste prejeli naš odgovor.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in vam najboljšo storitev za stranke.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Uporaba Cestna Kolesa
Številka Modela ITA30
Material ZLITINE

Podobni izdelki