Smart Wifi LED žarnice led luči E27 6W/26/14B22 Inteligentni Nadzor Združljivost forAlexa/googlova Domača stran 16 Milijonov Barv, lučka

€8.76

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


LED Wifi smart žarnica luči led 7W E27/26/14B22 Inteligentni Nadzor Združljivost forAlexa/googlova Domača stran 16 Milijonov Barv, lučka

navodila za uporabo 1. Embalaža lupina ima APP optično branje kodo 2. Naložite Aplikacijo Namestitev 3. Prva povezava mora biti vključen večkrat zapored in smart žarnica začne utripati. 4. APP in žarnice lahko uspešno povezali 5. Izberite barvo in svetlost, ki vam je všeč .

1) Vhodna napetost: AC85-265V 2) Delo stopnja: 6W RGB + W 3) Brezžična Vrsta: Wi-Fi 2,4 GHz 4) Brezžični standard: IEEE 802.11 b/g/n 5) Lučka vmesnik: E27B22E26 E14 GU10 GU5 .3 6) Velikost Izdelka: 50 * 80 MM 7) Izdelek barva: srebrna 8) življenjska doba: ≥ 30000 ur Funkcija: 1) WiFi Brezžični Nadzor 2) Daljinski upravljalnik 3) 16 milijonov barv 4) Čas, zamude stikalo 5) Več Scenarij Vzorci 6) Združljiv mačka elf, podporo več kot 8 jezikih, daljinski telefon APP nadzor, merjenje, zatemnitev barva barva 16 milijonov barv prosto prilagoditi.Združljiva z Amazon Alexa, Google doma in app IFTTT.Funkcije spomina, glasovni nadzor, lahko APP prinesla svoje glasbe, s situacijsko način.

Toplo Nasveti

1) Če bi manj kot 5 evrov,bomo predloži številko skladbe, ki le sledi na kitajskem,ali plačati dodatnih $1.5 moremo zagotoviti številko skladbe, ki jim je mogoče slediti do dobave(če je znesek vašega naročila nad $5 ne bomo brezplačno $1.5 od vas)hvala za razumevanje! 2) (Davek na Dodano Vrednost), je kupec odgovornost.Vendar pa bomo poskušali naše najboljše, da se zmanjša. 3), Če želite še hitreje dostava način,kot so DHL EMS.pls obrnite na nas. 4) Ladja potrdila, da naslovi, kupec, prosimo, obrnite na nas preko sporočila o vseh spremenili naslov, Plačilo 1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.Pošiljko 1) DOSTAVA po celem SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2) Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3) Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4) slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5) STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6) Če je niste dobili vašo pošiljko v 60days od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7) Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.Vrnitev & Vračilo 1), so Vam 7 dni v stik z nami in 7 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2) Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#. 3) povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.fijet.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4), Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.Garancija 1) 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2) Okvarjeni elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.fijet.si!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Je Svetil Vključeni Da,
Blagovna Znamka FCMILA
Vrsta Baterije NOBEN
Certificiranje FCC
Poreklo CN(Izvora)
Napetost AC 85-265V
Slog Novost
Vir Napajanja AC
Telo Material ABS

Podobni izdelki