CNC 4. Os Rotacijske Osi, dodatno opremo za Motorna Škripec za 12,7 mm premer gredi NEMA34 Motor+HTD5M-420 Časovni Pas Kompleti

€8.25

Na seznam želja

Orodja

Opis izdelka


Motorna Škripec za 12,7 mm premer gredi+HTD5M-420 Časovni Pas Kompleti

Temu primerna je primerna za 12,7 mm gred NEMA34 motor, pas je ujema s tem škripec, zmanjšanje razmerje pas je 3:1.

Funkcija

Motorna Škripec : 20teeth , notranji premer 12,7 MM, zunanji premer pribl.35.3 MM, višina cca.30.5 MM,

To je primerna za 12,7 mm gred NEMA34 motornih

Pojemek razmerje: 3: 1 Pasu Širina:15 mm Igrišču:5M(ta M ne pomeni, meter,samo znak "M".) Pas Model: HTD5M-420 >>>>> Če potrebujete škripec za 14 mm,prosimo, obrnite na nas pravočasno, ko plačati!Package 1pcs 20teeth škripec notranji premer 12,7 mm; 1pcs HTD50-420 gume časovni pas.

Fotografije

------------------------------------------------------------ O poštnine

Prosimo, preverite, ali se naslov za dostavo in telefonsko številko levo na www.fijet.si spletne strani točna.Podrobnejše naslov, ki je,bolj gladko, da lahko pridejo.Če je cilj ni isto kot to, kar ste pustili na nabavno stran,prosimo, povejte nam je veljaven naslov pravočasno preko E-pošte ali sporočila!

Če ste choiose Zraka Poštnih Storitev ,Običajno traja 4-6weeks prišli, ZDA/Kanada/Južna Koreja/Avstraliji in Zahodni Evropi in Jugovzhodni Aziji .To bo trajalo več časa za druge države.Včasih to traja dlje časa, odvisno od izrednih razmerah,kot so vreme in varnostno preverjanje itd.To bo trajalo več časa za druge countrys in območjih.

Plačilo Opis

Sprejemamo samo Depozitni/Visa Kreditna Kartica//Bančno Nakazilo plačila.

Ladijski Promet Opis

Prosimo poskrbite, da bo plačilo naslov pravilen in na voljo.Telefonsko številko, ki je potrebna za nemoteno dostavo!Vsak, ki niso prejeli elemente, ki jih povzročajo neveljaven naslov, ki je registriran niso v naši celotno vračilo ali zamenjavo politike.

Email obvestilo o odpremi bo poslano na kupca, ko postavka je objavljeno.Prosimo, pišite nam, če ne boste prejeli naše e-poštno sporočilo po 3 dneh polno plačilo poslano.

Vrnitev Opis

V malo verjetnem primeru, da je donos na zahtevo, vse se vrne, mora vključevati vse originalne predmete, nepoškodovano, v re-saleable pogoj, vsi originalni embalaži vključno s priročniki, garancija oblik, itd.Ladijski promet in manipulativni stroški se ne vrača.Kupec je odgovoren za stroške dostave, nastalih dostave izdelkov nazaj.

Stik z nami

Za kaj o izdelek, cena, dostava ali stanje naloga, prosim, pošlji sporočilo/e-pošte k nam ali pa nas kontaktirajte preko Trgovine Manager!

Zadovoljstvo strank je za nas zelo pomembna,prosim, pustite vaše povratne informacije pravočasno

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Škripec notranji Luknjo premera 12,7 mm
Uporablja se za CNC Usmerjevalnik 4. Osi, ki se zahtevajo za 12,7 mm gred NEMA34 motornih
Blagovna Znamka Vunson
Številka Modela Časovni Pas in 12,7 mm škripec motor za 3
Širina Pasu 15 mm
Časovni Pas Model HTD5M-420
Pas Pripet Razmerje 3
Pasu material Gume

Podobni izdelki