Evropski in Ameriški Jadon 8 dnu 8 luknjo Martin boot strani zadrgo Britanski ženske kratke čevlji bor torto dnu kravato delo boot

€28.90

Na seznam želja

Ženske Čevlje

Opis izdelka


Vsi izdelki so sprejeti v naravi, in so lahko barvne razlike zaradi različnih monitorjev, ki niso problemov kakovosti.Masa in velikosti, so podrobno opisani v (normalni napaka je dovoljeno).

Vzorec rezervacije: če morate naročiti, prosimo, obrnite na prodajalca.

Način plačila: prodajalec zagovarja kupca za izvedbo Alipay garancije transakcije velikega obsega naročil za plačilo 30% polog, preden odpremo plačati stanje pošiljke.Mešani ali majhne nakupe, ki so denar-ladja, in prejemkov ter z gotovino po povzetju, so zavrnjeni.

Logistika način: velika blaga s logistika, promet, posebna prevoznina, da se posvetuje storitev za stranke, majhno število vzorcev, da sprejmejo hitre dostave.

Da bi Opomba: Če naletite na ustreznih parametrov (oblika, velikost, uporabo, material, barva, teža, itd.) da ne bomo določite v opis predmeta ali ga ni mogoče jasno razumeti, od sliko predmeta, bodite prepričani, da nas kontaktirate pred naročilom in potem nakup.

Ta izdelek se lahko pod založena.Če želite, da v velikih količinah, se prosimo obrnite na službo ali se obrnete na lastnika po telefonu.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Zgornji Material Pravega Usnja
Postavka Vrsta Čevlji
Ime Oddelka Za odrasle
Zapiranje Tip Slip-On
Boot Tip Jahanje, Konjeniški
Pete Vrste Kvadratni pete
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka JUNSRM
Toe Obliko Krog Toe
Višina Pete Visoko (5 cm-8 cm)
Boot Višina Mid-Tele

Podobni izdelki