UK16N 50pcs Žice Vijačni priključki Priključek UK1.5 UK2.5 UK3N UK5N UK6N UK10N UK25N -240N Faston Splice Crimp Terminal

€26.68

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Čisto Nov UK16N Din Železniški Terminal Blok

Barva: Modra

Sorodni Izdelki

Dostava

1,zagotavljamo vam, da odpremo izdelkov v roku 48 ur po za potrditev plačila in dostave rok do različnih ladjarske družbe in izbira način dostave,lahko pa so ocenjeni prihoda časovni okvir.

2,Smo ponavadi zagotoviti dostave metode, kot je Kitajska priporočeno Pošto ,ePacket in www.fijet.si Standardne Dostave, ki zagotavljajo sledenje podrobnosti vso pot in lahko so nadomestila, če paket izgubil.Dostava po EMS,DHL,UPS ali FeDEX, so na voljo tudi, če se strinjate s plačati doplačilo za hitro dostavo roku 7-10 dni.

3, Bomo poslali paket, po kupca izbira.Običajno je mogoče dostaviti v roku 15-30 dni za večino držav.Če je paket izgubil povrnili vam bomo polni denarja, ko smo potrdili iz ladjarske družbe,ali bomo ponovno pošlje kupljene izdelke na prodajalca vseh stroškov .

4, Če niste prejeli parcelo v 30days,prosimo, obrnite neposredno na nas za pošto preverjanje storitev.

Vrne&Vračilo

Naša politika vračanja je preprosta ,če ne boste 100% zadovoljni z nakupom vam bomo celotno vračilo in brez kakršnih koli težav,15days denar nazaj ,boste plačali za povratni prevoz.Preverite, ali predmete, ki jih vračate, mora biti v originalni pogoji, kot ste ga prejeli, in se lahko prodajajo znova.

Sprejemamo exchange ali nadomestiti v roku 30 dni za napako predmet, ali če ste revceived napačen element, smo lahko povrne svoj denar nazaj na naše stroške pomorskega prometa.

Povratne informacije

Vse naše ponudbe so podprta s 100% zadovoljstvo gurantee.Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni ,ga lahko conatact nas je v enem tednu po tem, ko ste prejeli predmetov.

Če kupec izpolnjuje naše blago prosim, spustite nas 5 zvezdic razred, da nas spodbuja k še boljši.Če kupec ima kakršna koli vprašanja ,se obrnite na nas za sporočila ali e-pošta,si prizadevamo odgovoriti na vsa vprašanja in reševati težav, kakor hitro je mogoče.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku enega delovnega dne.

Vljudno prosim stik z nami prvič, če obstaja kakršen koli problem z vašega naročila pred začetkom spora.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta Vijačni Priključki
Številka Modela UK16N

Podobni izdelki