2020 Nove Jakne, Moške Zimske Windbreaker Zgostitev Toplo Suknji Vojske Vojaške Slim Fit Kakovost blagovne Znamke Oblačil Plus Velikost M-5XL

€31.04

Na seznam želja

Jakne & Coats

Opis izdelka


Informacije o velikosti (1 inch=2.54 cm) Obseg Prsi Shouder Dolžina Rokav cm cm cm cm M 100 43 66 61 L 106 44 68 62 XL 110 45 70 63 XXL 114 46 72 65 XXXL 118 48 74 66 4XL 122 50 76 67 5XL 126 52 78 68

Opozorilo Prosimo, Da:

Za potrebe prevoz, obleke, ki ste jih prejeli, lahko imajo krat pojav.Prosimo, ne skrbite, ta krat stanje izgine, ko se boste prvič jasno, ali likanje.

O color:

Slike so le vzorci za sklic.Zaradi omejitve v fotografiji in neizogibne razlike v nastavitve zaslona, barvo je prikazano na fotografiji morda ne ustreza 100% za tiste, ki v izdelke sami.

O velikosti:

Naš izdelek je z Azijskimi velikosti,ne US/Euro velikost,vam predlagamo, da izberete 1~2 večji velikosti pri dajanju naročil.Če niste prepričani o velikosti,nam sporočite vaše telesne višine in teže.Tako smo lahko svetujemo vam, da izberete primerno velikost.Vse velikosti za 1-3cm napake podatkov dovoljena.Hvala!

Plačilo:

* Plačilo se pričakuje, da bodo prejete v roku 3 dni od dražb blizu.

* Depozitni/ Alipay je naša prednost, način plačila, sprejemamo tudi različne plačila s T/T, Western union in drugi, kot je opisano spodaj.

Vrnitev&Tečajne politike

* Vse naše ponudbe so podprta s 100% garancijo na zadovoljstvo, če iz kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete izdelek, da nas v to je prvotni pogoj za vračilo kupnine ali zamenjave.Preden mailing nam nazaj element, vas prosimo, da nas kontaktirate za natančne vrniti&izmenjavo navodila.Se bomo vrnili ves denar, razen za odpremo in ravnanje pristojbin po tem, ko smo prejeli vaše vrnete elemente.

Povratne informacije politike:

* Zagotavljali bomo pozitivne povratne informacije, ko je prejel plačila.Za spodbujanje zdravega Ali skupnosti, upamo, da vam bo storiti enako za nas.Želimo, da razumete, da smo vrednost storitve za stranke izredno.Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo, vas prosimo, da nas priložnost, da se odpravite težave, preden pustite nas negativne povratne informacije.Prepričani smo, da vedno obstaja rešitev in smo prepričani, da ne želite, slabe povratne informacije, da se, kjer se transakcija zaključi.

O Naši zalogi:

Če kupite eno, ki je na zalogi.kontaktirali vas bomo v roku 24 ur, z nekaj svetovala.lahko prilagodite vaše naročilo z naše svetovanje.če ne odgovorite na klic, se mi v 3 dneh.mi bomo poslali podoben slog za vas.prosimo za razumevanje.

Trgovina:

Če sloga, ki ima veliko barv in velikosti.Lahko mix vse, ki vam je všeč.

Če želite premešamo nekatere izdelke, lahko mi koda izdelka s količino, ki jo potrebujete (lahko bi excelove, da mi bo bolje).Dal vam bom popust cena (več kupite več popustov boste dobili)

Če kupite več kot 1000$ vsak mesec.Lahko si moje VIP.Boste uživali v mnogih posebne storitve v moji trgovini!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Hlačnice Slog Konvencionalna
Poreklo CN(Izvora)
Hooded No
Postavka Vrsta Vrhnja Oblačila & Coats
Spol MOŠKI
Dekoracijo Žepi
Blagovna Znamka BSETHLRA
Vzorec Tipa Trdna
Obloge Materiala Poliester
Vrste Vrhnjih Oblačil Jakne
Druga Imena jaqueta masculino
Vrsta Slim
Snemljiv Del NOBEN
Oblačila Dolžina Redni
barve Zelena,kahki,črna
Zapiranje Tip zadrgo
Debelina Debele (Pozimi)
Sezona Jeseni,Pozimi
Ovratnik Zavoj navzdol Ovratnik
Material Bombaž
Številka Modela 1760881
Slog Vojaško
Rokav Slog Redni

Podobni izdelki