Bungou Potepuške Pse Anime Manga Steni Plakat Poiščite Doma Dekoracijo Wall Art 2020

€4.15

Na seznam želja

Doma Dekor

Opis izdelka


Način Plačila

Mi lahko sprejmete Visa/MasterCard,MoneyBookers, Western Union, Bank Transfer itd.

Prosimo, da plačilo v roku 7 dni po naročilu .

Dostava Pogoji

Gospodarske logistike vključno Standard Storitev je Yanwen Gospodarske Air Mail , SunYou Gospodarske Air Mail , Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus,

Standard logistike, vključno s Kitajsko Post Registriranih Air Mail , ePacket ,

Hitro je EMS in DHL.

Mi ladja od ponedeljka do sobote, razen praznikov.Prosimo, da nam pošljete e-pošto pred potrditvijo naročila, da pošiljajo če želite spremeniti naslov za dostavo.

Gospodarske logistike je res poceni, ampak to traja približno 30 do 60 delovnih dneh.Omeniti je treba, da ta Storitev NI sledljiva.

Standard logistika traja približno 35 dni .Omeniti je treba, da ta Storitev je sledljiva.

Hitro traja približno 10 do 15 delovnih dni.To je sledljiva za vašo državo pošta, spletne strani Ali Kitajska EMS spletni strani.

Dostava čas med prazniki (Božič, Kitajsko Novo Leto ipd.), lahko traja dlje kot običajno čas.Tako, Prosim, dodajte še 5 do 10 dni zamude.

Vrne Izraz

Če ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 7 dni od datuma prejema zahtevka za vračilo ali zamenjavo za novo.

Če ste prejeli napačen element, Elemente, ki se morajo vrniti v svojo prvotno in neporabljene stanje & prav tako morajo biti v originalni škatli in njegovo pakiranje.

Ne dovolimo nadomestil ali izmenjav zaradi spremembe uma.Ne preberete opis, ki kot vodnik, preden boste ponudbo.Medtem ko se vsak korak je, potem se zdi, da se zagotovi, da Smo ladjo iz pravilne element, bo priložnost, ko boste dobili točke, da so podjetja iz opisa.V tem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako Smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo Vaše podjetje.

O Nas

Po 4 letih uspešne strel na www.fijet.si, smo se odločili, da začnejo naši nirvana.Trenutno smo specializirano Ženske 's in Otroški Modni in Gospodinjske potrebščine.Smo vrednost vsake posamezne stranke, kot tudi trgovec na debelo.Naše skladišče se nahaja v Pujiang, center blaga na trgu na Kitajskem.Našim strankam ponujamo najbolj konkurenčne cene, v primerjavi s trgovec za podobne ali enake izdelke.Mi ne zagotavljajo native - gledano storitev za stranke v angleški, francoski in Kitajski.

Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu.Zavezujemo se, da bomo 100% zadovoljstvo strank.Smo nazaj našo zavezo z vrhunsko storitev, 100% polno denar nazaj in jamstvo za zadovoljstvo.

Ponudba Z Zaupanjem!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Original No
Blagovna Znamka DesertCreations
Material Tkanine Krpo
Tehnika Spray Slikarstvo
Oblika Vertikalni Pravokotnik
Okvir No
Številka Modela ----NOVI---
Obrazec Ravno
Frame mode N/A
Medij N/A
Slog N/A
Vrsta plakat
Podporne Baze N/A
Poreklo CN(Izvora)
Predmeti Animacija

Podobni izdelki