8/15/16 Kos Žep Luknjo Šablona Komplet Sistem Nastavljiv Aluminij Zlitine Poševne Luknje Za Določanje Položaja Lokator Vaja Vodnik Lesnoobdelovalnih Orodje

€11.25

Na seznam želja

Orodja

Opis izdelka


Specifikacija: Material: aluminij zlitine

Barva: Črna

Velikost:

5 sveder: 6-10 mm

Rokav: 6, 8, 10 mm

Kota: 15 stopinj Opombe: real barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.Značilnost: 1.Visoko-kakovostni materiali: drill bit in vaja prstan so izdelani iz ogljikovega jekla, in lokator je izdelana iz močnega visoko kakovostjo aluminija, ki je ni enostavno, da rje ali prekinil.To je zadnji žep luknjo stalnica z dolgo življenjsko dobo.

2.6/8/10 mm drill bit adapter: da izpolnjujejo svoj različnih vrtanje potrebe, hitro zamenjati sveder sedež.

3.15-stopnja poševna vijak stalnica: 15-stopnja poševne luknje lokator, ki omogoča povezavo med dvema plošče močnejši, vam pomaga, izvrtajte stransko odprtino za enostavno in natančno najti to.

4.Edinstven design: nastavljiva in enostaven za uporabo, ga lahko prilagodite na ustrezno razdaljo do punch luknje, glede na vaše potrebe, prebijanje stalnica je nepogrešljivo orodje za gospodinjstvo lesnoobdelovalnih DIY!Ustvariti popolno lesnoobdelovalnih luknje in popravila vozlov, primeren za profesionalno lesnoobdelovalnih in gospodinjsko uporabo.

5.Enostaven za uporabo: nagnjenih luknjo lokator lahko izvrtajte nagnjena odprtino za udobno in hitro, in skriti vijak v leseno pohištvo.Majhne velikosti, lahko hranijo z eno roko, DIY lesnoobdelovalnih orodja in 2-steznimi nagnjena luknje se lahko doseže natančno vijak povezavo.Paket Vključuje: 1 x nastavljiv nastavljalnik

6 x rokavi (6, 8, 10 MM)

1 x klešče

ali

1 x nastavljiv nastavljalnik

6 x rokavi (6, 8, 10 MM)

3 x sveder

3 x distančniki

2 x klešče

ali

1 x nastavljiv nastavljalnik

6 x rokavi (6, 8, 10 MM)

3 x sveder

3 x distančniki

2 x klešče

1 x posnetek

(Izberete glede na vaše potrebe.)

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta Ročno Orodje Deli
Uporaba Domov DIY
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki