Original HUOHOU Odpraviti, Izostriti Kamen Trible Kolo Whetstone Pokrov Ostrenje Orodje Žrvanj

€7.26

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Opisi:

HUOHOU Odpraviti, Izostriti Kamen Trible Kolo Whetstone Pokrov Ostrenje Orodje Žrvanj Iz Xiaomi Youpin

Specifikacije:

Znamka: HUOHOU

Tip: Mini trible kolo ostra

Material: ABS

Barva: Bela in siva

Velikost: 73 x 73 x 61mm

Teža: Približno 105g

Značilnosti:

- PVC Sesalni Znanja Za Uresničitev Eno roko Ostrenje

Sesalni znanja lahko odlično v kombinaciji z namizja za uresničitev eno-brusi za ročno ostrenje delovanje, ki je učinkovitejša in hitrejša.

- Proti-tip Ostrenje Groove, Fit Nož Telo, Bi bilo Bolj Ostrejše V-oblikovan brušenje groove je oblikovana tako, da je rezilo telo.Manjše sile območje, manj ločitev odpornost, tako da sila, ki je vse osredotočeno na rezilo, zaradi česar vsako brušenje močnejši.Le 3-5 krat, manj kot minuto, lahko preprosto zmeljemo oster nož.

- Tri Različne Brusilne v Celoti Rešiti Vse Težave Ostrenje Emery popravila, volfram jeklo grobo brušenje in keramični fino brušenje, tri različne brusi, lahko v celoti reševanje različnih težav, na samem robu, burr, topim nožem in drugih različnih orodij, kot so kabelski nož, kuhinjski nož, kuhar nož, nož za sadje, itd.Bi bolje skrbijo za vašo kuhinjo k nives.

Uporaba:

- Določitev Ostra: Postavite ostra na gladko površino, pritisnite navzdol in pritisnite sredino twisted pasu na levo po markirani rezalne glave do zvoka, ki se sprosti.Je ostra, je omejeno. - Stroji za brušenje Delovanje: Dal nož v ostrenje usta, da kota nož v sredini, z ustrezno in enotno sile, potegnite nazaj vzdolž loka rezalni rob, upoštevajte stanje v samem vrhu, na splošno ponovite 3-5 krat, ali glede na določeno uporabo, Odvisno od situacije. - Odstranite Ostra: Vrtenje v sredini twisted pasu na desni je v skladu s puščico označi na izdelku.Po zaslišanju "klik", dvignite spodnji PVC sesalni in ostra, da ga odstranite.

Paket Je Vključeno:

1 x Mini Pc Trible Kolo Ostra

Več Podrobnosti:

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Članice Zbora Ready-to-Go
Max speed huohou
Nadzor Kanalov 2 Kanali
Žiro huohou Kolo Ostra
Številka Modela Trible Kolo Ostra
Lestvica 1

Podobni izdelki