2/3/3.6/5M Težka Odtenek Jadro Sonce Krošnjami, ki Pokrivajo Zunanji Tristranska Vrt, Dvorišče platnene strehe Nepremočljiva Avto Dežnik Krpo Poletje

€10.95

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Specifikacija: Material: Poliester krpo Funkcije: Senčenje, Anti-UV, Nepremočljiva Anti-UV oceni: 98% Oblika: Pravokotnik, Trikotnik Barve : Siva / Beige / Zelena Teža: približno 0.7-1,6 kg Za Pravokotnik odtenek jadro: 3x2M, 3x4M Za Trikotnik odtenek jadro:2x2x2M 3x3x3M, 3.6x3.6x3.6M,5x5x5M Za Kvadratni odtenek jadro: 3.6x3.6M,3x3M,2x2M

Lastnosti: 100% ČISTO NOV: Neuporabljeno in zapakirano.ŠIROK SPEKTER UPORABE: Kot kul obliko, ki se uporablja v vrtove, dvorišča, balkone, parkirišče, plaže, piknike, itd.NEPREMOČLJIVA: Vodotesno PU poliester tkanine 98% ANTI-UV: Bi vas kul senco v vročih poletnih.UKRIVLJEN NAČRTA: umetniška oblika ukrivljeno obliko naredi izdelek več ravno med namestitvijo, bolj poudarjeno in lepa.ENOSTAVNO ČIŠČENJE & VZDRŽEVANJE: Stroj, trajne in okolju prijaznega materiala.TRAJNO: Visoko kakovostnega materiala,odlična izdelava.VSE DOBRO ZAPAKIRANO: Pakirano v priročni paket in enostaven za shranjevanje, ko ni v uporabi.

1.

VISOKA KAKOVOST

Izdelan iz 100% čisto nov 280 GSM HDPE (polietilen visoke gostote) material in zavrnitev recikliranih materialov, bolj zdravo in varnost.

2.

Nepremočljiva

Njen iz visoko kakovosti Poliester materiala, bolj zdravo in varno.To je odpornost proti bledenju, nepremočljiva in brez plesni, plesni, in madeži, vključno s tremi pad oči.

3.

D-obroči,

Iz nerjavečega jekla, D-obroči, bistvenih delov senci jadro, so trpežne, ki lahko služijo svoj odtenek jadro za dolgo življenje.

Brezplačno dajanje 4*1800D veter vrvi (200 cm za vsak), robustno šivanje predelavo na vsaki strani, nerjaveče jeklo D prstan na vsak rob, močno obstojnost namestitve.

Prosimo, ukrep prostor pred nakupom in chosse prave velikosti

Kako Namestiti Odtenek Jadro

---Senci jadro je prišel z D obročkom & Veter vrvi za vas, da bi lahko povezave do hiše/drevesa/druge strcture zelo enostavno.

---Če želite okrepiti o določitvi lahko kupite nabor strojne opreme iz naše trgovine.

---Kako-Do zategniti vrv, po namestitvi/Kupca, Izmenjavo Izkušenj

---Od nasprotnih vogalih, sem sestavil ustrezno dolžina žične vrvi z thimble in objemko za konec, in priložiti oči vijaki v drevesa z turnbuckle privijte dobo.Ko sem v teh štirih sidrnih točk ustanovljen in je nameščen, odtenek bila jadra v ustrezen položaj in sem lahko privijte vse štiri sidrnih točk, da bi dobili želeno napetost.

Paket Je Vključeno:

Odtenek Jadro + Veter vrvi

Ta izdelek je le, vodoodbojen, ne popolnoma nepremočljiva, prosimo, upoštevajte, hvala.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


trikotnik oblike, Velikost M 3.6x3.6x3.6m
Primerno sceno Zunanji Krošnjami Vrtu, Terasi, Bazen Kampiranje
Jadro Materiala Oxford
Številka Modela JD020SDL
Poreklo CN(Izvora)
trikotnik oblike, Velikost XS 2x2x2M
barve Siva, Bež, Pesek, Zelen, Vino, rdeče,Fuksija,Oranžna,temno modre
trikotnik oblike, Velikost S 3x3x3m
zagotoviti Sonnensegel + 2m Najlon Vrvi
Jadro Je Končna PVC Coated
trikotnik oblike, Velikost L 5x5x5M
Vrsta Odtenek Jadra & Ohišje Mreže

Podobni izdelki