1pcs Južna Koreja Tiskovine Debelo Mai in Coco Kraljestva Imamo majhen svinčnik svinčnik MH1602-209

€4.05

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


opis izdelka

Ime Izdelka: Coco Kraljestvu Smo

Številka izdelka: MH1602-209

barvno ujemanje

Izdelek podrobno zemljevid

Mešani serije

Mešani serij, od 4 do 12 eur box, 4 vzorec povprečna mashup

Spoštovani, za bolj prijetno sodelovanje, prosimo, vzemite si nekaj minut, da se glasi naslednje točke v podrobnosti:

1, vse zaklade trgovini so vodni znak, v realnem življenju streljanje, WYSIWYG, fizično in foto osnovne eden, peni, zagotavljanje kakovosti, vas prosimo, vedite, da nakup

2, prenos in izmenjava: Ker je slikati v studiu, barvo in sliko, so različni, slika imajo lahko majhne razlike zaradi ločljivost vsak računalnik, zaslon, grafično kartico, itn.To je normalno!Če paket blaga, ki je poškodovan, in na drugo prodajo, se ne bo vrnil.

3, barva razlika problem: Ker vsakogar vizijo, prikaz težav, fizičnih predmetov in slik imajo določeno barvo razlika, kot je naše običajno fotografija, slika je bolj glamurozno, in resnična stvar je temno, zato prosim, bodite pozorni na stranke z barvno razliko Vzemite po tem, ko razmišlja, ga.

4, vprašanja za vrednotenje: Vrednotenje: mi pripisujejo velik pomen za oceno vsakega kupca, in si prizadevati, da se doseže popolno storitev, če čutite kakršno koli nezadovoljstvo po prejemu otroka, prosimo, ne hiteti, da oceni, hitro se obrnete na lastnika v Pogovor bo zagotovo vam ustrezno rešitev, prosimo, dal tudi iskreno vrednotenje po reševanju problema za vas.

5, težave s kakovostjo: Tam bo posebni oddelek pakiranje pred odpremo, se ne bi smelo biti nobenih problemov kakovosti, kot je proizvod ne obstaja, svoje pomanjkljivosti, nas kontaktirajte v roku 48 ur po prejemu, moramo ustrezno rešitev za vas,

A.Non-težave s kakovostjo povratni prevoz nazaj in naprej, ki so za kupca lastno odgovornost.

B., Ko se vračajo, prosimo zagotovite, da je enako kot original embalaža, ki ne vpliva na naslednjo prodajo, embalaža, vrečke, itd.

C. Ob prejemu blaga, se prosim prijavite na prejem in se prijavite blaga pred dobavo osebje.Če blago signed ali neposredno podpisana, trgovina, ima pravico, da zavrne sprejem vrniti. ~!

Zato, trgovina ni odgovorna za kakovost težave..Če si ne dovolite nam, da vrnitve blaga, koli škodo, ki bodo nosi kupec.

6. Velikost problem: Vsak element ima podroben velikosti.Vsaka oseba ima različne metode merjenja.Napaka 2C M je normalno..Če si kriv prodajalec za napačna velikost razloga po dogodku, žal mi je, ne sprejemajo zameno za to razlog.

7. Kurir težava: kurirja podjetje, ki smo sodelovali z splošno prispeli ob običajnem času.Včasih, posebne okoliščine, ki bo z zamudo enega ali dveh dni, še posebej v slabem vremenu in pravne počitnice, ne bo zamud..Zaradi različnih dobavnih rokov različnih express dostavi, ne bo dostave ob koncu tedna.Poleg tega kakovost prodajalcev na vsakem izhodu iz kurir družba je drugačna.Obstajajo lahko tudi slab odnos posameznih mestih v sredini vtičnico ali je paket poškodovan.Nekateri prodajalci ne morejo v celoti predvideti nepričakovano dejavnikov,..skratka, prosimo, da nas kontaktirate, če niste zadovoljni.Bomo aktivno komunicirati s kurirsko podjetje.

Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja, vam bomo pomagali rešiti.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Uporaba Šole & Pisarne
Slog Drugo
Model ALBH29
Ali želite uvoziti no
Blagovna Znamka BZNVN
Vrsta svinčnik
Novost No
Material Platno

Podobni izdelki