Fotoaparat Filter Za GoPro Hero 9 Črno CPL UV ND 8 16 32 64 Noč STAR Leče Filtri Za GoPro Hero9 delovanje Fotoaparata Dodatki Set

€9.12

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Fotoaparat Filter Za GoPro Hero 9 Črno CPL UV ND 8 16 32 64 Noč STAR Leče Filtri Za GoPro Hero9 delovanje Fotoaparata Dodatki Set

Združljiv Za GoPro Hero 9 Črno Delovanje Fotoaparata

Multi-Layer Coating Filmov

Visoka prepustnost svetlobe ,Obnovitev prave Barve,Posneti Jasne Slike .

Filtri Uvod

Nepremočljiva in Antifouling,Zmanjšanje Specular razmislek .

Potapljanje Filtri

Primerna za 5-25 metrov globoko morsko območje,Popravka barvnega odklona in rešiti problem zelenkasto barvo.

Filter CPL

Odstrani neželene odseve, ki prihajajo od zunaj-kovinske površine, na primer vodo ali steklo, in blesk od sonca.povečuje nasičenost barv,ustvarjanje globoke,bogate odrske slike.pomaga zmanjšati količino svetlobe, ki vstopa vstopajo v objektiv.

ND Filter zmanjšuje količino svetlobe, ki prihaja na senzor,ki vam daje svobodo, da ustvarite svoje delo tako, da omogoča več nadzora fotoaparata zaslonke,čas osvetlitve in senzor občutljivosti nastavitve.številke v zadnji predstavljajo zatemnitev ravni.

UV Filter

To lahko Zmanjša modra cast in modra siva povzroča za ultravijoličnih žarkov,povečanje prepustnostjo svetlobe.Uporaba UV-filter v visoko v gorah ali na nadmorsko višino,se poveča oddaljenost področju strel in jasno strel .Prav tako zagotavlja zaščito za fotoaparat .

G-Sivi Filter

Star Filter

To je točka, linija star filter,dodajte nekaj iskrico vaše nočne posnetke,mesto skylines,street scene ,svetilke,streetlights,avtomobilski žarometi,sveča, ki sveti,in gaslights,vsak kraj, ki obstaja virov točka svetlobe .

Noč Naravni Filter

Blok najpogostejše valovne dolžine svetlobnega onesnaževanja na nočnem nebu pomembno izboljšanje v barvah skozi cel prizor .

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Paket Da,
Funkcija Za GoPro Hero 9 Črno CPL Polarizirajočega Leče, Filtri
Vrsta Polarizer Filter
Funkcija 2 Za GoPro Hero 9 Črno Delovanje Fotoaparata Dodatek
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Za GoPro Hero 9 Črna Kamera Filtri
Funkcija 1 UV Zaščitni Filter Za Objektiv GoPro Hero9 Črna
Blagovna Znamka TENENELE

Podobni izdelki