TicWatch Pro 2020 1 gb RAM-a Smartwatch Dual Display IP68 Vodotesen Ure NFC Spanja Sledenje 24h Srčnega utripa Moške Gledajo

€214.71

Na seznam želja

Nosljivi Naprav

Opis izdelka


Nadgrajena Različica - To je nadgrajena različica iz TicWatch Pro

Večja Zmogljivost, Hitreje Kot Kdajkoli Prej. 1 gb RAM-a, ki pomaga gledati teči hitro in nemoteno (brez zamika).Nositi OS, ki ga Google omogoča gledanje namestite različne aplikacije lahko, Google Pomočnik podprte.

Pametni Način: Powered by Obrabe OS, ki jih je Google z briljantno multi-touch AMOLED zaslon.

2-5 dni baterije (mix z bistvenimi način) Asistent Google Hitra obvestila in hitro odgovori Tilt-za-wake + govorni pomočnik Google Plačati Vgrajeni GPS 6 vgrajene v športnem načinu Prenos aplikacije neposredno iz Trgovine Google Play na uro Nositi TicWatch Pro svojo pot z izbiro iz več sto ura sooča & preklapljanje opremo band (kupite ga posebej).

Dolgo Življenjsko dobo Baterije - 2-30 dni z enim polnjenjem

Dvoslojni tehnologiji in dveh načinih.Pametni Način boste dobili, 2-dni baterije in Bistven Način bodo dosegli 30-dni življenjsko dobo baterije.Če je Samodejni Preklop na Bistven Način je vklopljen, 5-dni baterije bo mogoče doseči.

Sledenje Vaše Vadbe

Vgrajen GPS, 24h srčnega utripa, porabljenih kalorij števec, hitrost in kadenca monitor.Google Zemljevid na voljo.TicMotion Tehnologija omogoča gledanje samodejno zazna, tek, hitra hoja in plavanje brez kakršne koli operacije na uro.

NFC & Spanja Sledenje

Uporabite Google Plačati za nakup neposredno iz vaše zapestje na milijone mestih brez fumbling približno za vašo denarnico. -Prenos TicSleep aplikacije iz Trgovine Play, TicSleep zazna vaš spanec in Mobvoi app snemanje spanja napredek v podrobnosti.

Preverite Klicev,SMS in Opomniki

Dobili klic, besedilno in koledarska opozorila in pošlji hitro odgovori.Deluje, ko je telefon v bližini; hitre odgovore na Android samo.Prejemate lahko obvestila, ki ga prejmete na vaš telefon.

Težka & Trajne

Visoko Trdnost Pokrov Steklo Teža (brez traku): 58.5 g Ohišje Material: Poliamid & Steklenimi Vlakni, Iz Nerjavnega Jekla Rezilo Trak Material: Hibridni Usnje(22 mm, Swappable) S mikrofon in zvočnik

Warranty & Service politike

1. Na splošno Mobvoi zagotavlja 1 leto dolgo garancijo in 15 dni vrnete storitev od datuma dostave. 2. Garancija in vrnitev trditev ne bodo sprejeti s človeško-made vprašanja. 3. Za postavke, ki se s človeško-iz vprašanja, ali se uporabljajo nad 1 leto, Mobvoi zagotavlja Popravila, da je zagotoviti kodo za popust v nakup nove kos istega SKU kot originalna. 4. Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če izpolnjujete vse servisno službo zavarovanje vprašanje.Vedno bomo naše delo najtežji, da vam pomagajo ven.

O Mobvoi

Ustanovljeno leta 2012, Mobvoi cilj je, da premikajo meje naslednje generacije človek-stroj interakcije z AI tehnologije.Mobvoi je razvil lasten Kitajski glas tehnologij na področju govora, naravno procesiranje jezika, in navpično iskanje.Do sedaj, Mobvoi je postavljeno 6 krogov financiranja, pod vodstvom podjetja, vključno z SIG, Mamutovec Kapitala, Zhenfund, Google in Volkswagen.Poleg tega Mobvoi je tesno strateško partnerstvo z Googlom skozi Rabo OS in Google Pomočnik, kot tudi skupnem vlaganju z Volkswagen Kitajsko mesto je v ospredju reševanje mnogih realnih problemov in scenarijev z glasovnega na osnovi AI.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


PPG senzor srčnega utripa Da,
Prenos APLIKACIJE na Voljo Da,
Slog Šport
GPS sledenje Da,
Način Omrežja NOBEN
Senzor okoljske svetlobe Da,
Zaslon Obliko KROG
Nizke Latence Off-Telo Senzor Da,
Vrsta Na Zapestje
ROM 4 GB
Nepremočljiva Razred Življenje nepremočljiva
Operacijski Sistem Nositi OS Google
vode in odpornost na prah ip68
Ločljivost 400 x 400
Blagovna Znamka ticwatch
Funkcija Odštevanje
Jezik Indonezijski
zvočnik Da,
Zmogljivost baterije 415mAh
Nepremočljiva ip68
Sistem Android Obrabe
Dimenzije D45mm x 12.6 mm
Kartica SIM na Voljo No
Glasovni nadzor Da,
Shranjevanje in predvajanje glasbe Da,
Način Polnjenja Dock s kablom USB
Mehanizem No
Poreklo CN(Izvora)
CPU Model Qualcomm Snapdragon Obrabe
RAM 1GB
Velikost Zaslona 1.39
Več Klicanje Da,
Proizvajalec PROCESORJA qualcomm
GPS Da,
Ohišje Material JEKLA
Certificiranje ROHS
Hibridni usnjeni trak 22 mm
Gibanje Tip Elektronski
Vojaški Standard 810G Da,
Band Materiala Pravega Usnja
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Accelerometer, Žiro, Magnetni Senzor Da,
Baterija Snemljiv No
TicMotion proaktivno sledenje šport Da,
Kamera Zadaj NOBEN
Življenjska Doba Baterije Pametni Način
Spanje sledenje Da,
Združljivost Vsi Združljivi
Snemljiv Pasu Da,
Obvestila Da,
Bluetooth 4.2 Wi-Fi
NFC Plačila Google Plačati

Podobni izdelki