JAKCOM B3 Smart Gledal Najboljše darilo, s hitrostjo ls05 ssf elephone 5 globalni različici nfc 6 smart m4 moj uradni

€16.96

Na seznam želja

Nosljivi Naprav

Opis izdelka


JAKCOM B3 Opis Izdelka

Vse v Enem

JAKCOM smart band B3

Tri barve, ki so na voljo za vaše želje

Izdelati izdelek za vsak element

Glavni del JAKCOM B3 telo, predvsem sprejme kovinska razpršilna tehnologija.Temeljne sestavine so dopolnjene z CNC numerično krmiljenje obdelave za vsakega izdelati podrobno.

Skrbna izbira za izdelek materiala

JAKCOM B3 je opremljen z potenju manšeta iz TPU materiala z hyposensitivity, in dodatno obdelane z uvoženo premazi Otroške Kože za boljšo uporabniško izkušnjo.

Veliko izdelave, za boljši izgled

JAKCOM B3 sprejme kaljeno steklo od 7H ravni sapphire za njeno površino zaslona, in predstavlja vrhunsko sodoben videz z 3D ukrivljene površine za obdelavo in anti-prstni odtisi premaza folije dodal.

Več funkcij

JAKCOM B3 lahko služi kot bluetooth slušalke, ko je gostitelj ločila.

Slušalke sprejme MIC bilance denoising algoritem in je bil potrjen s BQB, in lahko zagotavlja bolj zanesljivo povezovanje uspešnosti, pri čemer se zagotavlja kakovost zvoka.

Natančno snemanje

JAKCOM B3, s šest-osni senzor nameščen znotraj in self-razvita nova gibanja algoritmov JAKCOM tehnologije, ne le natančno snemanje in prikaz uporabniškega gibanja informacije, kot številom korakov, kalorij in razdalje, ampak tudi spalna trajanje in spanje situacijah, kot tudi.

Srčni utrip pregled

JAKCOM B3 sprejme fotoelektrično senzor srčnega utripa in ADI gibanja senor v njeno telo, da se preveri uporabnika, srčni utrip med vadbo.

Samostojno funkcionalno

JAKCOM B3 je opremljena z ultrathin mehko HD OLED zaslon na svoji sprednji strani, prikaže uporabniku skoraj vse svoje funkcije podatke.To lahko samostojno uporabljajo poleg mobilni telefon, in uporabnik lahko obvladali vse funkcionalne podatkov brez APP.

Izjemna kakovost zvoka

Neodvisni votlini uvoženih titana film je sprejeta za JAKCOM B3 slušalke, podpira APT-X bluetooth škodo,-brezplačno sporazuma in CVC 6.0 inteligentni denoising tehnologije; uvoženi beljakovin, ušesne blazinice so tudi zaposleni za dobro kakovost zvoka in gliv,-preverjanje, povzroča nobenega pritiska, tudi nošenje za dolgo časa.

šport

vožnja

sprostitev

delo

Dober pomočnik

JAKCOM B3 ima bogate funkcije, ki zajemajo različne življenje prizorov, na primer s športom, vožnja, sproščujoče in dela, je dober pomočnik pri vašem življenju.

Visoka kakovost izdelave

Nizkotlačne plazme Nano tehnologija se uporablja za JAKCOM B3, daje zaščitno plast na notranjost in zunanjost telesa, in zaradi česar je varno tudi v alkoholnih pijač, kot so znoj, deževnice, domače vodo ali pijačo.Izpolnjuje nepremočljiva in dustproof ravni standardov IP55.

Velik pomnilnik baterija

JAKCOM B3 je oborožen z veliko-skladiščenje visoko gostoto baterije 100mAh.To lahko vodijo pripravljenosti za 150 ur in dobro zmogljivost in vzdržljivost 10 ur neprekinjeno govoril čas.

Paket

= Pogosto Zastavljena Vprašanja

Plačila sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.Da bo samodejno ugasnil v kupcu, ki ni plačal po 20 dni.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Pakiranje Pametno Gledati Pakiranje Podrobnosti:

Notranji Belo Polje: Enota G. W je o 65.8 g, Velikost Enote je 13,5 cm x 8,5 cm x 3 cm;

Zunanji Rjava Polje: Enota G. W je o 10540g, velikost Enote je 53 cm x 29 cm x 37 cm , Max 150 računalnikov Smart Razredi.

Shippment DOSTAVA po celem SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Povratne informacije Kupca zgodnji potrditvi bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami, da reši nobenih težav, dokler se boste zadovoljni z nami.Hvala vam za vaše razumevanje!

Garancija 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.fijet.si.

JAKCOM B3 Smart Gledal Najboljše darilo, s hitrostjo ls05 ssf elephone 5 globalni različici nfc 6 smart m4 moj official931

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vrsta Na Zapestje
Funkcija Kalkulatorji
CPU Model ROKO
Snemljiv Pasu Da,
Ločljivost TFT
Proizvajalec PROCESORJA Mediatek
Način Omrežja NOBEN
Mehanizem Da,
Band Materiala Gume
Zaslon Obliko Kvadratni
Zmogljivost baterije 120mAh
Blagovna Znamka jakcom
Združljivost Vsi Združljivi
Kartica SIM na Voljo No
Več Klicanje Da,
Prenos APLIKACIJE na Voljo No
Ohišje Material Plastični
Najboljše Ujemanje s ls05
Nepremočljiva Razred Življenje nepremočljiva
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Sistem ios
Kamera Zadaj NOBEN
Gibanje Tip Samodejno
RAM 128MB
Spodbujanje z ssf
Jezik angleščina
Baterija Snemljiv No
Velikost Zaslona 2 palca
GPS No
Vroče Prodaje z tempo
Slog Šport
ROM 128MB

Podobni izdelki