XIKEMADI blagovne Znamke Žensk Nahrbtnik Pero Design Print Mladi Anti-theft Potovanja Packbag Dekleta Študent Šolske Torbe Ženski Bagpack

€14.45

Na seznam želja

Ženske Torbe

Opis izdelka


Velika velikost: 30*15*38 cm Majhna velikost: 24*13*30 cm

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na www.fijet.si kot so kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih www.fijet.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

1. Predmeti, ki bodo dobavljeni z SPSR, DHL,UPS ,EMS,Kitajska Post Air Mail & HongKong Post Air Mail.dostava metoda, je odvisno od vaši izbiri. 2. Elementi bodo poslani v 2-7 delovnih dneh po plačilu zbriše in potem vam številko za sledenje in spremljanje webiste. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 5. Če ne boste prejeli, vaš izdelek v roku 60 dni, se obrnite na nas.Preverili bomo za vas, ga.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vzorec Tipa Pokrajina
Obloge Materiala Poliester
Dež Kritje, No
Dekoracijo NOBEN
Zapiranje Tip zadrgo
Notranjost Mobilni Telefon Žep
Tehnika Reliefi
Izvajanje Sistema Arcuate Ramenski Trak
Glavni Material Poliester
Slog
Zunanjost Silt Žep
Spol ŽENSKE
Nahrbtniki Tip Softback
Ročaj/Trak Tip Mehki Ročaj
Zmogljivosti 20-35 Liter
Številka Modela feather135

Podobni izdelki