LED Kabinet Svetlobe IR Ir Detektorja Gibanja Senzor Lučka 6/10LEDs AAA baterije upravlja Gibanje Noč Svetlobe Omaro Bar Razsvetljavo

€3.59

Na seznam želja

LED Svetilke

Opis izdelka


Tehnični podatki: 1.Delo napetost : DC3V-6V 2. Napajanje: Baterija AAA (niso vključeni) 3. Zakasnitev:15s 4.svetloba, barva: Bela / Topla Bela 5.Super občutljivost Razdalja: Približno 3-5meters 6.LED DIOD: 6Pcs/10Pcs 7.Material: Aluminij Lupini Značilnosti: 1.Na PIR: nekdo odpre, pustite auto zamudo off. 2. Ne potrebujete vijake, lahko neposredno prilepite, tesen sesalna magnet. 3. Človeški ir indukcijske načelo,brez zvoka in stikalo za nadzor, močne garancije za mirno življenjskih prostorov v buildiing. 4.Primerna za Vrata, na podstrešju, temno, kleti, garaže, kleti, jame, garderobne omare, omare, omare, Opomba: Ta luč ni neprepustna, in ne nameščajte v prostor z dežjem, težka vlažnost.Paket vključuje: 1x LED PIR Senzor Omarico, Omaro Omaro svetlobe (Baterije niso vključene) 1, Če blago ni prispela v prodajalec garancijo čas dostave, bomo povračilo vas.

2, Če niste prejeli vašega blaga ali če obstaja kakršen koli problem, ko ste prejeli blago, se najprej obrnite na nas, prosimo ne odpirajte spora ali pisanje slabe ocene neposredno, če ne moremo rešiti problem za vas, potem lahko odprete spora.Mi bo zelo appriciated.

3, I t kupca dolžnost, da jasno cutoms in plačilo uvoznih dajatev, davkov ali dajatev, prosimo, bodite pozorni na informacije o sledenju natančno in jasno carinski takoj, ko je to mogoče, da se prepreči kakršno koli zamude v pošiljko.

4, Ko oddate naročilo, prosimo poskrbite, da bo vaše ime, naslov, telefonsko številko, so pravilni.

1, Če se proizvodi imajo nekaj težav, prosimo, pošljite sliko ali video na youtube ali na www.fijet.si, da pokažejo težave.Prodajalec bo ponudil delno ali polno nadomestilo v skladu z dokazi, ki jih je kupec.

2, Če izdelki niso uporabljali in si želijo, da se vrnejo, jih pošljite nazaj v 7 dneh ali sklepamo, da so bili proizvodi, ki se uporabljajo.

A: cene pokazala v naši trgovini so najboljša cena, ki smo jo lahko ponudimo.To je najcenejši cene, ki jo lahko dobite.Vendar, če imate velike naročilo, se lahko obrnete na nas, pred plačilom, mi bi poskušali naše najboljše, da ponujajo nekaj popust za vas

Prosimo, upoštevajte spodnji postopek, da bi dobili popust.

1. Bi prvi, ne plačajo takoj.

2. Pustite nam sporočilo, da nam poveste, količina in način dostave želite.

3. Bomo prilagodite cena, da za vas v najkrajšem možnem času.

4. Pošlji plačilo.

V: Kaj lahko storim, če nisem prejel paket za dolgo časa?

A: Če sledenje podatkov kaže levo Kitajske celine ali Hong Kong, vendar brez informacij o vaši lokalni pošti spletno stran, na parceli zdaj je na poti v svojo domovino, ali prišel na vašo državo, vendar ne posodobi informacij, prejetih od vaši lokalni pošti še, prosimo, bodite potrpežljivi, da počaka.

Če varstvu čas je manj kot 10 dni, vendar ste še vedno ni dobil paket, kontaktirajte nas, bomo razširiti zaščito čas za vas in poskusite najti razlog za zamudo in poskusite rešiti in vam povem najnovejše informacije, ki smo jih dobili.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Moč 0-5W
Je Baterije Potrebno Da,
Postavka Vrsta nočne luči
Številka Modela V Okviru Kabineta Luči
Vir Svetlobe LED Žarnice
Je Na Baterije, Vključene No
Telo Material Aluminij
Oblika BAR
Uporaba V sili
Barvna Temperatura bela/topla bela
LED Količina 6pcs/10pcs
Dolžina 98mm/190mm
Vrsta Baterije AAA
Vir Napajanja DC
Proizvodnja Električne Energije gibanja
V Okviru Kabineta Luči LED Kabinet Luči
Certificiranje ce
Blagovna Znamka VBS
Funkcija PIR Senzor Gibanja
Baterija 2xAAA/4xAAA (Ne vključuje)
Zakasnitev 15S
led nočna lučka led nočna lučka telo gibanja
Indukcijsko razdalja 3-5 metrov
Je Svetil Vključeni Da,
Napetost DC3-6V
Vrsta Nočna Lučka

Podobni izdelki