Vroče-Resnica 5pcs/veliko Za iPhone 7 LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike 4.7 palčni AAA najvišje Kakovosti, Zaslon Za iPhone 7 7 g LCD Veliko

€59.81

Na seznam želja

Mobilni Telefon Deli

Opis izdelka


Vroče-Resnica 5pcs/veliko Za iPhone 7 LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike 4.7 palčni AAA najvišje Kakovosti, Zaslon Za iPhone 7 7 g LCD Veliko

Opisi Izdelkov: 1. 100% Čisto Nov in nikoli uporabljen LCD zbora za iPhone 7 2. Nadomestni del za iPhone 7 .Uporablja se za popravilo zamenjati narobe, poškodovani, razpokani, notrecognised LCD, zaslon na dotik, 3. Prihaja z pretective plastične folije na zaslonih in varno pakiranje 4. Velika količina na zalogi 5. Testirajo, preden odpremo in 100% delajo dobro 6. Dostava v 2 delovnih dni po tem, ko potrdite plačilo 7. Odlične poprodajne storitve 8. To je popolnoma združljiv z: Za iPhone 7 Barva: črna in bela, Prosimo, Preberite: Vsak LCD-Je, pred odpremo testiran.Ne bomo zamenjate kateri koli element, ki je bila poškodovana med namestitvijo.

Toplo Nasveti:

1) Prosimo, potrdite, barvo in model, ki ga potrebuje

2) Prosimo preizkusite zaslon s priklopom flex priključek za napravo za potrditev na zaslonu in se dotaknite funkcije,preden formalno jo namestite na vaš telefon.če obstaja kakršen koli težave,se nemudoma obrnite na nas.

3) Pomembno: Te postavke so brez Dotik ID funkcijo.Na Dotik ID funkcija deluje samo s telefonom prvotne gumb domov skupščine.Boste morali za prenos gumb zbor iz starega prikazati tako, da ohranijo Dotik ID če potrebujete Dotik ID funkcijo.

4) Smo priporoča, iskanje strokovni servisni center ali pa nam pišite, če niste prepričani, kako zamenjati zaslon.

Prosimo, upoštevajte video (iskanje iz YouTube) navodilo, da dokončate namestitev,je bolje, da bi našli tehnik za to delo, v primeru škode.

Pogosta VPRAŠANJA:

Q: Zakaj moj telefon deluje, vendar se zaslon ne prikazuje?

A: Ko reassembling telefonu, zaslon podatkovni kabel lahko pop off svoj priključek.To lahko povzroči bele črte ali prazen zaslon.Če se to zgodi, preprosto znova priključite kabel, tudi odklopite in ga znova priključite baterijo priključek.

V: Zakaj na dotik, funkcijo zaslona ne deluje pravilno?

A: To je zato, ker računalnike kabel, lahko izgubite povezavo, če ni priključena v trdno, jo lahko prenesete, je pena, ki se pritrdi na zadnji originalni računalnike kabel priključek na novo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)
Velikost 4.7 inch
Dotik multi-touch
Material IPS
kraj izvora Shenzhen, Kitajska
Številka Modela Za iPhone 7
Kakovost Razred AAA Quailty
Superiornost no light spot in brez praske
barve Črna in Bela
Blagovna Znamka Vroče-Resnica
Zaslon Retina Zaslon visoke LOČLJIVOSTI
Združljiv iPhone Model iPhone 7
Čas Dostave V Roku 48 Ur Po Prejemu Plačila
Moq 5pcs
Ločljivost Zaslona 1920x1080
LCD Kit Da,
Združljiv Blagovne Znamke Apple iPhone
Nadzor Kakovosti Preizkušeno Ena Strogo
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Postavka Stanje Nova

Podobni izdelki