SNEŽAK MTG10 Termalne Paste, Silikonsko Mazilo CPU Termalne Paste, Namizni Prenosni Ie Silikonski Čip Termalne Paste

€5.59

Na seznam želja

Prenosnik Dodatki

Opis izdelka


SNEŽAK MTG10 Termalne Paste, Silikonsko Mazilo CPU Termalne Paste, Namizni Prenosni Ie Silikonski Čip Termalne Paste, toplotno prevodno pasto uporablja kovinski oksid z manjšo velikost delcev kot glavna surovina, da zapolni prostor med virom toplote in radiator.Njene odlične zmogljivosti na PROCESOR GPU LED zadovoljila vaše visoke zahteve standarda za hladilni sistem.

Izpolnjuje zahteve varstva okolja.Nizko toplotno odpornost, ne-prevodni, odporna na visoke temperature 280 stopinj, nizko olje življenjske skupnosti, ki niso jedke, anti-aging, vzdržljiv

Delovni načelo: Zapolni prostor med ogrevanje s in hladilne naprave; povečanje kontaktne površine, da se doseže najbolj smiselno toplotno prevodnost učinek.

Uporaba: normalno je, silikonsko olje za plovec manj.Prosimo, da pred uporabo dobro premešamo.Hranite prevlečene površine

Uporaba korakom: 1. Najprej očistite staranja silikonsko mazivo na površini CPU; 2. Stisnite soja velikosti in jo uporabiti za center CPU površine; 3. Uporabite lopatico, da se uporablja termalno pasto na CPU; 4. Debelina vloga je enakovredna debelina papir velikosti A4.

Ime izdelka: Termalne paste

Model: MTG10

Toplotna prevodnost: 14.3 W/m-K

Uporablja predmet: CPU

Opomba: da otroci proč od njega.Če pride do zaužitja po pomoti ali v oči, ušesa, nos, usta, prosimo, sperite s čisto vodo, ali pošlji, da je, če je to potrebno.

Shranjevanje: Shranjujte pri sobni temperaturi.Prosimo, pokrov je po uporabi, da bi se izognili prahu in drugih nečistoč, ki imajo škodljiv vpliv na toplotno prevodnost.

Barva: Bela + Modra

Material: silikonska mast

Vsebina Paketa:

1 x Termalno Pasto

1 x Strgalo

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Blagovna Znamka ziyoulang
Radiator Tip Zračno hlajeni
Certificiranje NOBEN
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki