REAVE MAČKA Ženske ženske v Visokih petah Črpalke Platformo Jate Krog toe Debele pete Plus velikost 32-43 Črna, Rdeča, Siva Obleka, čevlji 12 cm

€23.49

Na seznam želja

Ženske Čevlje

Opis izdelka


Čas Poštnine

Brezplačne dostave, ki bodo dobavljeni z China Post air mail,in EMS/DHL/UPS/TNT/FedEx so na voljo, če zahtevate, da bi prihod v 3-9 delovnih dneh,vendar boste morali plačati malo ladijskega stroškov.Spodaj je običajni dobavni rok okvir po tem, ko pošlje v nakupovalno sezono,morda malo z zamudo, ki jih carinski,pls vljudno opomba.

Regija Ladijskega Zastopnika Dostave ZDA/Kanada Kitajska Post 10-25 delovnih dneh UK/IR/Zahodno Evropske China Post 10-25 delovnih dneh Vzhodne Kitajske Post 10-35 delovnih dneh Bližnjem Vzhodu Kitajske Post 10-35 delovnih dneh Avstralija/Nova Zelandija Kitajska Post 10-35 delovnih dneh Azija Države, Kitajska Post 10-30 delovnih dneh Afriki Države, Kitajska Post 10-45 delovnih dneh Južna Amerika Kitajska Post 10-45 delovnih dni Politiko Vračanja

Če niste zadovoljni z postavke iz katerega koli razloga, vam lahko obrnete na nas, v roku 3 dni po prejemu predmet in ga vrne v roku 7 dni za polno nadomestilo.Element, ki mora biti v enakem stanju, kot je bil dobavljen.Prosimo, upoštevajte, da shipping stroški so nevračljive.Povratne informacije

1.Če ste dobili in tako kot naše elemente, pozitivne povratne informacije, je zelo cenjeno in hvala za vašo podporo.

2. Obrnite se na nas, preden ste zapustili negativne ali nevtralne, prepričani, da bomo rešili njimi na najboljši način.

Pogosta VPRAŠANJA: Q:Kako lahko plačam za svoj nakup?

A: sprejemamo naslednje plačilne metode: Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,Maestro debetno kartico,WebMoney in bančno nakazilo.

Q:ali moram plačati uvozne dajatve?

A:si Bomo prizadevali, da razglasi, da je parcela v nizki ceni, kot darilo, da poskusite, da bi se izognili visok davek za vas.

V:Koliko stane, da se ladja v moji državi?

Večina držav lahko dobili freeshipping za Chinapost,če je več kot 2 kg lahko pozanima naših storitev design vam primerno dostava načrt.Q:ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

A: Da, smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate status pošiljke na correseponding spletni strani.Q:ali je ta izdelek prišli s polja?

A: da bi se izognili velik davek za vas, vam običajno paket elementov s mehurček vrečko, ki lahko zaščito predmetov dobro.Če ste upanje, da paket z drugimi package kot polje,lahko stopite v stik z našim storitev je ok.Q:jaz sem Trgovec,rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?

A: Zdravo,hvala za vaše vprašanje, če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto ali pa nas pusti sporočilo, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Prosimo, kliknite na "Dodaj v Trgovini Seznam" (levi te Spletne strani), da dodate naši trgovini v vaše priljubljene in našo VIP,potem ste lahko enostavno preverite naše nove sloge in vašega naročila.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vložek Materiala PU
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Obloge Materiala PU
Višina Pete Izjemno Visoka (8 cm-up)
is_handmade Da,
Zapiranje Tip Slip-On
Podplat Materiala Gume
S Ploščadi Da,
platforme 3.5 cm
Euro Velikost 32-43
Postavka Vrsta Črpalke
Modni Element Platforma
Toe Obliko Krog Toe
Tip Črpalke Osnovna
Pete Vrste Spike Petah
Spol ŽENSKE
Blagovna Znamka REAVE MAČKA
Zgornji Material Flock
Priložnosti Urad & Kariera
Višina Perona 3-5 cm
Slog Moda
Pete hights 12 cm
Sezona Pomlad/Jesen
Številka Modela a305
Poreklo CN(Izvora)
barve črna, rdeča, siva, MODRA

Podobni izdelki