SWDZM ženske latinsko plesne čevlje Mreže Piscine usta dvorana tango ples za ženske/ženske/dekleta stranka Snakeskin roza/modra

€24.30

Na seznam želja

Superge

Opis izdelka


Pravilno metodo merjenja: 1. Pripravite prazen list papirja in standardni obseg 2. Prosimo korak na ravno bel papir, s noge in uporabite svoje pero poudariti, petah in nogi 3. Če je rahlo razlika med levo in desno nogo, dolžine, večji mora biti merjenje standard. 4. Izmerjeni podatki morajo biti približno enaki kot običajne velikosti.Če obstaja velik odklon, na način meritev je napačna, ali so podatki napačni.

Trgovina: Smo strokovni plesnih čevljev, trgovina s tovarniško neposredne prodaje.Imamo več kot deset let izkušenj v proizvodnji profesionalne plesne čevlje.Pozdravljamo vaše nakup Velikost: Naš nakup domača stran se prikaže velikosti kart različnih držav, lahko izberete čevlji svoje velikosti glede na državo ali vaša stopala dolžino.Širina naše čevlje, je normalno, morda čevlji niso primerni za ljudi, ki so preveč tanek ali preveč maščob.Če niste prepričani o velikosti, se najprej obrnite na nas.Pomagali vam bomo rešiti problem čim prej.Barva: prikažemo tukaj resnično fotografije,lahko pa so različni barvni razlika zaradi svetlobo in različne računalnike.Ti so normalni pojav.Vonj: Zaradi neposredne embalaže po proizvodnji, tam se lahko normalno plastika / lepilo vonj, lahko po krajšem bivanju na prostem, bo vonj izginil.

Spoštovani kupec sually paket so dobavljeni z ePacket (brezplačna dostava), doseže večina držav v 20 do 50 dni .Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 60 dni.Če potrebujete hitre prevoze metode,smo oskrbe hitro logistika,DHL,EMS,FedEx.Smo veseli, da vam služijo .

Če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev,vas prosimo, da nas 5 točk veliko pohval, še naprej bomo trdo delati za vas, da zagotavljajo kakovostne storitve.da nas kontaktirate za kakršne koli težave, ki ste jih srečali z našim delom ali izdelkov.Cenimo sporočila, vsaka stranka in bo preizkusite naše izredno pomagati našim strankam, za kakršna koli vprašanja.Upam, da bomo lahko vzpostavi dolgo in stabilno sodelovanje.Želimo vam srečno življenje!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Vložek Materiala Vezana Usnje
Ime Oddelka Za odrasle
Podplat Materiala Mehka Podplatom
Poreklo CN(Izvora)
Širina Čevlja Srednja(B,M)
pete
Dekoracije Vozel
Obloge Materiala Bombažne Tkanine
Spol ŽENSKE
Številka Modela 7118
Zgornji Material Snakeskin
Zapiranje Tip Čipke-Up
Velikost
Datum Izdaje Spring2019
Ples Čevelj Tip Dvorana/Latinska Čevlji
Blagovna Znamka SWDZM
Višina Pete Visoko (3") in up)
Barve
Atletski Tip Čevlja Plesni Čevlji
Raven Praksi Strokovno
Pete Vrste Spike Petah
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti

Podobni izdelki