20pcs Velik Trikotnik POM Delrin Mat Ceramica Bela Električno Kitaro, Bas Izbirčen Plectrums Težka za 1,0/1,2 mm Brezplačna Dostava

€4.13

Na seznam želja

Strunska Glasbila

Opis izdelka


začetek

konec

Niko 20pcs Velikih Trikotnik

Mat POM Delrin Električno Kitaro, Bas Izbirčen

Debel za 1,0/1,2 mm Težka

Izpolnjujejo Svoje Poslovne Potrebe

Super Za Električna Kitara/Bass

Barve:Bela Ceramica

Package:20pcs Kitaro Izbirčen

Smo(Niko Glasbeni Instrument Podjetje) Strokovni na Kitaro Pribor(Izbirčen,Strune,Capos,Sprejemniki...).Nekaj Velikih Tovarn Agentov.Lahko Wholesales od nas.Bomo Dal Wholesales Cena za vas.Torej,Če želite, Wholesales Kitara Deli,Prosimo, da se Obrnete na nas.Hvala!!

1.Sprejemamo Alipay, Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

1.Dostava Po Celem Svetu(Razen Nekaterih Državah)

2.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3.Bomo Poslali vam 1 dan Predajo Čas, Ko Plačilo Cleard.

4.Če še niste prejeli pošiljko v roku 35 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

5.Nudimo FreeShipping uporabo Hong Kong Post/Singapur Post Dostava(rok Dobave:15-35days).Če Veliko Število Izdelkov/Wholesales,Predlagamo, da Uporabite DHL/EMS/FEDEX/UPS Express,In Komunicirajo med seboj.

1.Vračilo ali zamenjava zahtevo je na voljo le zahteve v roku 7 dni po parceli prejeli & vrnitvi predmeta kot v enakem stanju, kot ga je prejel.

Prosimo, pišite nam na zahtevo vrne dovoljenje.Vaše ime, dražbe številko, in razlog za vrnitev je treba vključiti v e-pošti.

2.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje.Ladjar Stroškov Za Kupce.

3.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.fijet.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

1.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne!!Hvala...

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Oblika Veliki trikotnik
Številka Modela NP20D-TRIKOTNIK-WH
Vrsta Pick
barve Ceramica Bela
Material delrin
Debelina Za 1,0/1,2 mm
Blagovna Znamka Mojster Janez

Podobni izdelki