2021 Novo Jopico pulover Sladko Pletene Cardigan ženski Pulover Jeseni, Pozimi Svoboden Plašč Priložnostne Dobrohotan

€19.89

Na seznam želja

Puloverji

Opis izdelka


Predmet:Pulover, Velikost: S, M, L Barva:Rdeča/Modra Rokav:Polno Ovratnik: Krog vratu Funkcija: Tiskano Jopico Podpora: Trgovina & Dropshipping

Velikost:

S: Bankrot 94 cm, Dolžina: 54 cm, M: Bankrot 98cm, Dolžina 55 cm, L: Bankrot 102cm, Dolžine 56 cm,

Opomba:

1. Azijske velikosti 1 do 2 velikosti manjše od Evropskih in Ameriških ljudi.Izberite večjo velikost, če je vaš velikosti med dve velikosti.Prosimo, dovolite 2-3cm razlike zaradi ročnega merjenja. 2. Prosimo, preverite velikost grafikona skrbno preden se odločite za nakup izdelka, če ne veste, kako izbrati velikost, prosimo, obrnite na našo customer service. 3.Kot veste, je v različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?Za trgovca na debelo,vam bomo ponudili veleprodajnih cen, in brez izrecnega dostava (E. g DHL,EMS,Fedex,...), ki čas dostave je okrog 3-7 dni (Razen v oddaljenih območjih).Za padec ladijskega prometa za stranke,bomo poslali na blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne bo dal vse naše informacije v paket.Kako sem lahko spremljali moje parcele?Lahko spremljate vaš paket na tej spletni strani za sledenje številka: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se obrnite na nas ,mi vam lahko pomaga, da ga razširi .Zato svoj denar, ne na naš račun.In mi bomo poskušali naše najboljše, da sledite vaš paket, dokler ne boste prejeli.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Dekoracijo Žepi
Rokav Dolžina(cm) Polno
Spol ŽENSKE
Tehnika Ravno Pleteno
Postavka Vrsta Brezrokavniki
Zapiranje Tip Beloprsi Singl
Debelina Debele (Pozimi)
Sezona Pozimi
Blagovna Znamka HUAZHENMIAN
Poreklo CN(Izvora)
Oblačila Dolžina Redni
Ovratnik O-Vratu
Vzorec Tipa Tiskanje
Starost Starosti 18-35 Let
Številka Modela 986
Rokav Slog Redni
Material Volna
Sestava Materiala Volna
Slog Urad Dama

Podobni izdelki