Vroče Novih Roza Bombaž Perilo Ženske Majica Kitajski Slog Mandarin Ovratnik Vrhovi Moda Cvet Bluzo S M L XL XL XXL XXXL 021117

€19.38

Na seznam želja

Ženska Oblačila

Opis izdelka


Material:Bombaž Perilo

Barva:Opcija (Kot slike prikazujejo) različne barve za svojo izbiro (morda rahlo barva razlika glede na vaše nastavitve zaslona)

Velikost : S, M, L, XL, XXL 3XL

Dobrodošli & Debelo in Drobno

Dropshipping

Plačilo plačilo sem samo sprejeti Alipay ,Če imate težave pri plačevanju, pls, vas prosimo, da nas kontaktirate.Prosimo konča plačilo v času, če se boste odločili za nakup moji predmeti.Ker samo ko končate s plačilom, sem poslal iz postavke za vas.Dostava Običajno bo ladja elemente, ki jih na kitajskem post air mail, da večina države.Nismo odgovorni za vse dajatve, ali za davek v domači državi.Politika Vračanja 1. Vse prodaje prihajajo s 3-dni kakovosti garancije po package prejeli. 2. Vrne prispevke, ki morajo biti v originalni in neporabljene stanje.Garancija je, se IZOGNILI z vse telesne poškodbe ali poškodujejo z vsak znak, zlorabe ali Internatiol škodo, 3. Vrnitev neustreznih elementov, zahteva od kupca, da plača poštnino en način.Bomo plačali povratno poštnino nazaj.Pridržujemo si naše pravice ne do nadomestila za ladijski promet in manipulativni stroški, ko predmete, ki so bili objavljeni. 4. Z nakupom ta element, lahko kupec se strinja z VSEMI določili in pogoji.Če imate skrb, prosimo, obrnite na nas in mi bomo poskušali rešiti to za vas hitro. 5. Smo visoko vrednost za vse naše stranke na Internetu in bomo VEDNO poskrbite, da boste zadovoljni s svojim poslom.Sem ponos sam v tem, da nudimo našim strankam zelo zelo dober izdelek in najboljšo storitev, ki je daleč nad drugimi trgovci na internetu.Poskrbeli bomo vaše izkušnje z nami je zelo prijetno, ena!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Rokav Slog Flare Rokav
barve Opcija (Kot slike prikazujejo)
Vrsta Tkanine Broadcloth
Rokav Dolžina(cm) Tri Četrtine
velikost S M L XL XXL 3XL
Kraj Izvora Shanghai, Kitajska (Celine)
Vzorec Tipa Cvetlični
Slog kitajski stil
Material Bombaž
Številka Modela WD
Dekoracijo Gumb
Spol ŽENSKE
Stanje Čisto Nov Z Oznako
Blagovna Znamka DIDUQIPAO
Postavka Opis Camisa Blusa
Ovratnik MANDARIN OVRATNIK
Oblačila Dolžina Redni

Podobni izdelki