Polno DIY 5D Kvadratnih/Krog Diamond Slikarstvo Navzkrižno Šiv zen Karo Vzorci za Vezenje okrasnih Diamond Mozaik orhideja

€2.42

Na seznam želja

Opis izdelka


Spoštovani kupec, prosimo, da se prepričajte o naši zunanji embalaži, prosimo, ne skrbite za škodo, za dar, smo se trudi za izboljšanje namen je zadovoljiti vse stranke.Radi tega izdelka, želim vam srečno življenje.

Hitra Dostava: mi Smo tovarniško neposredne prodaje, imamo več kot 100 delavcev, se bomo ladjo iz vašega naročila, v roku 4-5 dni.Bomo izbrali najboljši način dostave ladja vaše pakete.Vrnemo vam denar, če ste cannnot prejemati vaša parcela v 80 dneh!

Visoko-kakovostne Storitve : Spusti svoje diamante?Podrlo platno?Brez skrbi!Bomo zamenjati kompleti brezplačno!Če ste nezadovoljni iz katerega koli razloga, da nas kontaktirate po jaz sporočilo, vam bo naše delo najtežji, da se boste srečni.

Dobrodošli Dropshipping : Če želite prodajati naše izdelke (diamond slika, olje, barvanje z številkami, navzkrižno šiv), samo stik z nami , smo lahko sprejme datoteko CSV in jih VIP-PRODAJA skrbeti vseh vaših naročil!Pravkar ste prodaje, bomo odgovorni za vse vaše poprodajnih storitev!Pridi, da mi je najbolj pravilna izbira najboljše želje za vas!!!

Spoštovani kupec, prosimo, da se prepričajte o naši zunanji embalaži, prosimo, ne skrbite za škodo, za dar, smo se trudi za izboljšanje namen je zadovoljiti vse stranke.Radi tega izdelka, želim vam srečno življenje.

Pridi, da mi je najbolj pravilna izbira najboljše želje za vas!!!

Opis izdelka Naši Izdelki: 1.V primerjavi s tradicionalnimi križ vezenje, smo, da je uporaba umetnih diamantov nastavitev spretnosti. 2.To je povečanje učinkovitosti in oči zaščito.Diamond slika je lažje, kot so navzkrižno šiv, in lepše. 3.Je enostaven za vsakogar, brez znanja o oblikovanju, da izpolni klasično umetniško delo.boste uživali v zabavno predelovalnih dejavnostih.Uporaba Korakom: 1.Našli ustrezno kristalno nosorogovo, ki temelji na simbol seznam in prelijemo v plastični pladenj. 2.Dal gline na diamond lepljivo pero. 3.Uporabite diamond lepljivo pero z glino prilepite diamant in potem jo držijo v ustrezni diamant, barve, števila. 4.Uporabite knjigo ali roko, da pritisnete diamanti, da se zagotovi, da stoutness. 5.Odtrgajte nalepko in jo prilepite, kjer želite.Opozorilo: 1.Prosim, NE dal diamante v kraju, kjer se otroci lahko enostavno dostop, tako da ne bi pogoltnil z njimi. 2.Vsebujejo majhne nosorogovo.Otroci, mlajši od 6 let, naj bi ga uporabljajo v okviru skrbi za odrasle osebe. 3.Izdelek, ki niso vključene v okvir.Zakaj Bi Izbrali Nas: 1.Profesionalni design team-prizadevamo si, da bi bolje diamond slike. 2.Boljše poprodajne storitve-Vaše zadovoljstvo je 100% zagotovljena!Ko fotografij pride, če ste nezadovoljni zaradi katerega koli razloga, Prosim, povej nam, mi pa se bo izboljšala, hvala, dober dan,。 Pridi, da mi je najbolj pravilna izbira najboljše želje za vas!!!

1. O storitev za stranke

Dragi kupec, Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate.In bomo odgovoriti v 24 urah razen ob koncu tedna.če niste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativne povratne informacije, nato pa bomo poskušali naši moči, da reši težave in da ste zadovoljni.

2. O barvnih razlik in velikost napak

Cut out,da,meritve lahko povzroči velikost odklon (plus in minus1-2 cm nihanje),barvna aberacija je posledica monitorji,vreme,razsvetljavo in druge dejavnike,Slike pa imajo različne barve v različnih monitorjev, vendar to ne vpliva na appearence slike,Prosimo za razumevanje.

3. O Diamond Dodatek Storitev

Imamo 20-30% ekstra diamantov v vsak paket, imamo dobro kontrolo kakovosti, če ste našli pomanjkanje diamanti,prva pošiljka je na nas.smo lahko vam pošljemo brezplačno.Vsako pošiljko po tem, boste morali plačati za ladijski promet.Kontaktirajte nas za sporočila ali trademanager. \Vedno smo pošlje blago v roku 7 dni po plačilu. 1, Če ste padec ladijskega prometa , prosimo, obrnite na nas , bomo lahko pripravili več inventarja , Ladja hitro za vas (1-2days) . 2, Če želite, da bi dobili izdelek takoj , prosim pustite sporočilo na nas .hvala .Kakršne koli težave , se obrnite na nas kmalu .Smo lahko sodelovali z vsako prijatelji.Nudimo brezplačno dostavo po Kitajskem post air mail in ePacket.Če želite določiti način dostave, prosimo, bodite ladijskega stroškov.Spodaj je ocenjena hitrost dostave za svojo izbiro.Post air mail: 10-60 dni za Sledenje spletni strani: lokalni pošti spletni strani ePacket: 7-25 dni za Sledenje spletni strani: lokalni pošti spletni strani EMS express: 5-20 dni za Sledenje spletni strani: lokalni pošti spletni strani DHL express: 4 do 8 dni Sledenje spletni strani: dhl.com FedEx express: 4 do 8 dni Sledenje spletni strani: fedex.com *Nad hitrost dostave samo za referenco, zaposlen sezone, slabo vreme lahko povzroči zamudo. *Post air mail v Vzhodno-Evropskih državah, Južno Ameriških držav, lahko traja dlje kot 60 dni. *Izrazite imajo običajno davek na carinsko vprašanje, v tem primeru prosimo, da sodelujejo carinski plačati davek.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


prodaja
Izdelek 6
Vzorec vrsta
Kvadratni diamond velikost
Okvir No
orodje vključuje
Obrazec Ločeno
Diamond Mozaik
Diamantno Obliko
Uporaba 4
Tip 3
Zunanje Embalaže, Obarvano Polje
slika z diamond
O Diamanti
Vrsta Debelo Da(>50 Kos)
Platno Pakiranje Metode Zavihal
Kvadratni Diamond Slikarstvo Komplet
Diamond Vezenje Prodaje
Nosorogovo Podrobnosti
Ime 1
Diamantno Art
Vaja Površina
Naša Prednost 28 Dropshipping
Diamond Slikarstvo Celoten Krog
diamond slikarstvo Nastavite Vrsto
Vezenje Prodaje DIY 5D Diamond Slikarstvo Kit
Nedokončane
Vnesite 112
Podrobnosti
Diamond Slikarstvo Zaključek
ime okrasnih
Ime 2
Ime Izdelka
navzkrižno šiv Noge Vezenje
vrsta 64 diamond slikarstvo celoten kvadratni nov prihod
Diamond Slikarstvo Komplet
Diamond
Diamantno Art 64
Funkcija
5. vrsta
Krog diamond velikost
Vzorec Tipa Cvetlični
Naše Prednosti
Kompleti Za Vezenje Način
Hitrost dostave
Tema
Vrtanje Območje
5D Polni Sveder Slikarstvo
Diamond 9
Izdelek 3
Število Barv 30-45
diamond slikarstvo celoten kvadratni vaja
Material Smole
Lepljenje Površine Polno
Postavitev
Velikost slike
Uporabite 20
Diamond vezenine
Uporaba
Vrste 124 5D Diamond Vezenje navzkrižno Šiv
Slikarstvo Prednost
Slog Evropski in Ameriški Stil
Tkanine, Vrsta
Tkanine Type09
Nastavite Vrsto Da,
Vzorec Tipa 84 Portret,Karikatura,Kulise,Verske,Cvet

Podobni izdelki