14 mm Miami Kubanski Choker Kvadratnih Povezavo Ogrlica Zlato Barvo Ledeni Iz Kubičnih Cirkonij Rock, Hip Hop Stil Nakit za Moške Padec Ladijskega prometa

€38.81

Na seznam želja

Ogrlice & Obeski

Opis izdelka


Ustrezno: HipHop, DJ, MC, Grafiti, Zlom, Street Dance, BBOX, Rap, Ali je enaka v nakupovalni center: Da, če je nižja od nakupovalni center ceno: Da Barva: Zlata, Srebrna Širina: 14 mm Dolžina: 16", 18", 20", 24" Teža: približno 119.9 g Material: Okoljski Baker + 3A Kubičnih Cirkonij Kamnito Površino: 14K Zlato plating

Posebno obvestilo

-Brezplačno Nakit polje pakiranje za vsa naročila; -Prazno darilni škatli, brez logotipa in ni informacij o nas.Dobrodošli Padec Ladijskega prometa Stranke; -Za trgovce na Debelo, prosimo, obrnite na nas, preden ste naročilo.Mi vam bo dala najboljše popust glede na količino.

Pismo za naše stranke

Spoštovani kupci, Dobrodošli na moji trgovini. 1. Obljubljamo, vse naše izdelke v svojo trgovino, so z visoko kakovost in ugodne cene. 2. Če je predmet, ki ste jih kupili prispe prepozno ali ne, kot je opisano, boste dobili vračila v roku 90 dni. 3. Če je cena izdelka, ki ste jih kupili zmanjša v 15 dneh po tem, ko ste ga prejeli, bomo povračilo razlika za vas. 4. Kot za logistiko, lahko izberete www.fijet.si Standardna Dostava ali ePacket, in ladijski promet dni bo trajala približno 10-40 dni. 5. Wholesales in padec ladijskega prometa kupci so tako pozdravil.Za trgovce na debelo, vam bomo ponudili veleprodajne cene.Prosim stik z nami v vsakem trenutku.Za padec ladijskega prometa kupci, mi lahko pošljete blaga, da vaše stranke, ki so neposredno in ne bo dal nobenih informacij o paketu, vas prosimo, da naročilo. 6. Vse slike in besedila v naši trgovini so javnih med kupci, brez kakršnih koli omejitev avtorske pravice , in dobrodošli vsi naši dragi buyes postanite naš distributer in smo delež dobička skupaj.Vedno smo prepričani, da je poštenost je najboljša politika, in upamo, da bomo graditi dolgoročne odnose z vsemi našimi strankami.Končno, upamo, da vi in vaša družina srečna, vsakdanje : )

Povratne informacije

Bi vam bili hvaležni, če bi lahko obrnete na nas pred pusti 1-3 zvezde povratne informacije, bomo z veseljem vam zadovoljivo rešitev.Iskreno vam želim, da imajo dober čas, nakupovanje in upam, da je naša hip hop nakit vam lahko prinese več srečen čas.Hvala!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Spol MOŠKI
Dolžina 16inch,18inch,20inch,22inch,24inch
Slog Hiphop/Rock
Primerna za Moške ali Ženske
Priložnosti Stranka
Funkcija 3 hip hop povezavo verige
Funkcija 6 Ledeni Verižne
Veriga Tip Povezavo Verige
Obesek Velikost NOBEN
Funkcija 4 Hiphop Nakit Verige Ogrlica
Združljivost Vsi Združljivi
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 2 Kubanski Povezavo Verig Ogrlica
Blagovna Znamka MISS IVY
Tovarne Ja, mi smo specializirano v hip hop nakit
Fine ali Moda Moda
Funkcija 1 Verige Ogrlica
Material 3A Kubičnih Cirkonij + Baker
Debelo Podporo, imajo popust in prosim stik z nami
Funkcija 5 Kubanski povezavo verige
Postavka Vrsta Ogrlice
Padec ladijskega prometa Podpora, brez logotipa in ne naše informacije o parceli
Kovine Tipa Baker
Ogrlica Tip Verige Ogrlice
Obliko\vzorec KROG
Širina 14mm
barve Zlata, Srebrna
Številka Modela MSSP111903

Podobni izdelki