Roza Marmorja Poroko Box Embalaža za 6,5 cm Kocka bonboniera Darilo Vrečko Obrti Pakete Poroko, Rojstni dan Dobave 10pcs

€3.41

Na seznam želja

Dogodek & Party

Opis izdelka


Marmor oblikovanje Cake Box Pisane Kvadratnih 6.5 cm bonboniera Darilo Vrečko Obrti Paketov Rojstni dan, Poročno zabavo Oskrbe 10pcs/veliko Polje velikost: 6.5*6.5*6.5 cm Barva:Enako kot barvno sliko

Embalaža:10pcs polje vsak opp vrečko

Padec ladijskega prometa: Sprejmi Izpolnite polja s piškotki, čokolada, kokice,milo itd kot Nalašč za vse priložnosti, kot so poroke, rojstni dan, poročni tuš, baby tuš, posredovanj, obletnice, valentinovo, zabavo ...

Če imate kakršna koli vprašanja(Cena,shipping stroški in čas dostave) o naših izdelkih,vas prosimo, da nas kontaktirate, se bomo potrudili, da sodelujejo z vami.Dober dan :)

Paket Pošiljke

1. Elementi bodo pregledani in pakirani pred dostavo, da se zagotovi, da naše stranke prejmejo postavke v dobrem stanju.

2, ponavadi po tem, ko ste plačilo naročila, www.fijet.si potrebuje 24 ur, da je pregled sredstev, smo lahko delujejo samo vaše naročilo, ko finančni pregled je končan.

3, smo samo ladjo, da potrdite naročilo.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.Prosimo, prepričajte se, mesta in zip koda pravilna, da bi se izognili zamudam pri dostave.

4. Storitev prevoza čas, ki ga je prevoznik, razen ob koncu tedna in prazniki.Promet časi se lahko razlikujejo, še posebej med prazniki.

5. Če ne boste prejeli paket po ocenjeni čas dostave, prosimo, obrnite na nas in mi bomo spremljali blaga in dobili nazaj v najkrajšem možnem času.

Plačilo

1,sprejemamo Visa/Master Card/PayPal/WebMoney/QIWI Denarnice/Bančno Nakazilo.Pišite Nam, Če Imate Kakšno Vprašanje, Kdaj Boste Plačali.

Prosimo, da se zaveda, da vse vračilo bo izdan na enak način, da kupec plača nas.

2,Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu,prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila je treba opraviti.

Kupec Branje (POMEMBNO)

1. Zgoraj Dobavni Rok Je Samo Za Referenco, Včasih Bo Odložena Zaradi Praznikov, Festivalov,Slabo Vreme, Običaje, Itd. 2,je cena, ki ne vključuje Meri Dolžnost,Oddaljeno Območje plačilo ali druge plačujejo Pristojbine iz kurir.Morate plačati 30USD več, če je vaš naslov Oddaljenem Področju.

2. Lahko preverite na Kitajskem post air mail/UPS/DHL/FEDEX, logistična posodobitev, ki jih pod povezavo (Gospodarske logistike ne more najti celoten proces logistike, le logistike na Kitajskem in logistika ko doseže namembni državi

3.Prihod čas dostave je samo za referenco.Če je nujno bi lahko izberete hitreje dostava ali se obrnite na prodajalca, za posvetovanje.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Velikost 6.5*6.5*6.5cm
vzorec Barva
Polje Vrsta Darilo škatle za dogodke
Feature4 Poroka je naklonjena polje
Feature5 Svate šatulji
Feature1 Poroka papirja, škatle za bonbone,
Feature3packaging boxpackaging polje Embalaža polje
Blagovna Znamka ne dower
Številka Modela A1-61
barve Enako kot barvno sliko
Priložnosti Krst & Krst
Feature6 Baby Tuš Bonboniera
Specifikacija 10pcs box one opp bag
Feature7 Embalaža za piškote
Material Karton
Število Kosov 10pcs
Postavka Vrsta Svate Ponudbe
Feature2 Poroka je naklonjena odlikovanja

Podobni izdelki