ROLECOS Igra POTEK DVA Cosplay Lase D. VA Akademija Cosplay Pokrivala Hana Pesem 45 cm Dolge Črne Sintetičnih Kika Las Ženske

€22.91

Na seznam želja

Ženski Kostumi

Opis izdelka


Package: 1pc lasulja +1pc brezplačno lasuljo skp

Barva : Črna

Dolžina: 45 cm

Značaj: DVA

Navodila za nego: Ročno pranje v hladni vodi, visi, da se posuši, ni belilo, Prikazani Izdelek:

Kako Ukrep: Rolecos se nahaja na YiWu, a svetovno znani mednarodni trgovini mesto,Mi imamo svoje tovarne,Smo namenjeni, da proizvajajo najboljše cosplay kostume za svetovno cosplayers.Ponujamo tudi vse posebne priložnosti dogodkov kostume, kot so noč Čarovnic, Božič ,itd.Prizadevamo si, da vam zagotovi najbolj točne napovedi, najboljše cene, najbolj popoln razpon velikosti s po meri narejen in največji različne možnosti.

Velikost : Prosimo, da preverite naše velikost tabele in kako določiti velikost pred nakupom, In prosimo, upoštevajte, da je velikost grafikona lahko have1-3cm napaka zaradi merilne metode .Če ne veste, kaj velikost izberite,Prosimo, kontaktirajte nas,pomagali vam Bomo.

Barva :real barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani,posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

1,Prosim, pustite pravilno telefonsko številko, in pravi naslov, ko polnjenje vaš kupec informacije.

2,To bo trajalo nekaj dni, da paket element, naslov in priti do post office(bomo čim prej),Potem bomo izpolnite številko za sledenje,se Vam lahko zdi, da je v vašem naročilu podrobnosti.

3, Naše dostava možnosti samo za referenco,lahko izberete hitreje dostava pot za vaše naročilo,Prosimo, da se zavedajo.

4 .Če zaradi kupec razlog, vključno z "zavrne prijavo za paket" ali "zavrne plačilo davka" ali "kupec država post razloga" in tako naprej, kupec moral prevzeti vse izgubili.Smo odgovoren za odgovornost ohraniti blaga levo Kitajska gladko, ko blago zapusti Kitajske, nato pa je kupec odgovoren za vse odgovoren.

5.Če imate kakšne posebne zahteve se obrnite na nas.bomo odgovoriti v 24 urah zaradi časa, razlika med nami.

Dostava težave :Če ne boste prejeli, vaš izdelek pred zaščito čas,se, Prosimo, obrnite na nas,Bomo podaljša, če poskrbite, da boste lahko prejeli izdelek,medtem,bomo v stik z izrecnim podjetje, ki vam pomaga poiskati vaše paket.Če parcela je bilo izgubljeno,vam Bomo poslati ali vračilo kupnine.

Težave s kakovostjo :Če izdelek boste prejeli so vprašanja kakovosti,Prosimo, obrnite na nas in nam pošljite slike izdelkov,Po tem, ko smo preverite fotografijo,Če obstajajo težave s kakovostjo ,Mi bo dal vaš delno nadomestilo, nadomestilo ali ga lahko vrnete in dobite polno nadomestilo .(vrni nazaj, ladijski promet pristojbina, ki ste ga plačali.)

Pribor Težave :Če izdelek, ki ste jo prejeli, je manjkajoči del,Prosimo, obrnite na nas,Bomo poslati manjkajoče dela za vas.

Izmenjava :nudimo zameno za spremembe storitev,Če vam ni všeč, barvo ali velikost ne ustreza,vas Prosimo, obrnite na nas,Mi vam bo naš naslov,ga lahko pošljete nazaj,Ko sem ga prejeli,bom poslal različne barve ali velikosti,In vas o novih številko za sledenje.Vrnitev nazaj, ladijski promet pristojbina, ki ste ga plačali.

Vaše mnenje je za nas zelo pomembna,Če ste zadovoljni z izdelkom,Prosim, pustite 5 star pozitivne povratne informacije.Če ne boste zadovoljni, o čem recived, se najprej obrnite na nas, mi vam lahko težavo odpravite tako, da boste zadovoljni.Hvala

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Postavka Vrsta Pokrivala
Spol ŽENSKE
Velikost 45cm
igre OW
Znaki dva
Material Sintetični Visokotemperaturna Vlaken
Model JF1114
Posebno Uporabo Kostumi

Podobni izdelki