WiFi Smart Svetlobe Vtičnico Stensko Stikalo Potisnite Gumb Smart Življenje Tuya Brezžični Daljinski upravljalnik Delo z Alexa googlova Domača stran DE EU UK ZN

€4.78

Na seznam želja

Opis izdelka


Opomba:Prosto tekmo z 1 Banda stikala ali vtičnice,neobvezno, skupaj z one1/ 2/3 Banda zid plošča za namestitev za vaše lastne potrebe.

1/2/3 Banda WiFi Smart Pritisni Gumb Stikalo Vtičnica DE EU UK ZN Odstranljive Vodoravne Smart Življenje Tuya Delo z Alexa googlova Domača stran

Za MoesHouse

Značilnosti Izdelka:

1.WiFi Novo Posodobitev DIY Pritisni Gumb Stikalo z Vtičnico: Odstranljive in snemljiv iz stenske tablice z 1/2/3Gang stikalo in vtičnica opcija,ki zagotavlja vaš pametni dom z veliko več udobja in možnosti, s samo eno steno ploščo.Enostavno zamenjajte izvirni stikala ali vtičnice s tistega, ki vam je ljubše, in ni več treba kupiti drugo steno ploščo.Samo eno steno ploščo je dovolj za 1/2/3 Banda stikala in vtičnice.Da svobodno zbrati in tekmo vsaka dva ali tri v eni steni ploščo, ki jih na način, ki vam je všeč.Uživajte DIY funkcija toliko, kot si lahko.

2. Nadzor od Kjerkoli : nove pametne pritisni gumb stikalo z vtičnico deluje s Pametnimi Življenje/Tuya smart app, ki vam pomaga vzpostaviti povezavo vašega pametnega stikala in vtičnice v eni steni ploščo za vaš dom 2,4 GHz Wi-Fi.Lahko na daljavo nadzor vseh teh stikala ali vtičnice od kjerkoli želite z enim pp.

3. Časovnik in Razporejanje: Vklopite priključene naprave in izklop ob določenih časih.Urnik dnevni sobi luč, da vklopite zjutraj ali vaš urnik otroci " lučka izklopi, da jim vedeti, da je spanjem, da svoje potrebe.Namestitev in inteligentno nastavite časovnik za dva v eni steni ploščo ločeno.

4. Hands-free Glasovni Nadzor : smart potisnite gumb za vklop kot tudi vtičnico, ki je združljiva z Alexa, Google Doma podprte naprave za enostavno glasovni nadzor.Proste roke kadarkoli potrebujete in preprosto upravljanje, ki jih z različnimi ukaz nastavite vnaprej.

5. Nadzor z eno Aplikacijo: Smart Life/Tuya smart app deluje z veliko pametnega doma naprave, ki omogoča enostavno upravljanje vašega doma od vseh Android ali iOS napravi.Ne Hub, Ki Zahteva .In celo uživajo naprave delež funkcijo na vaše družinske člane, za nadzor vseh stikal skupaj.

Parameter:

WiFi Stikalo

Delovna Napetost:AC 110-240V(50/60 hz)

Normalni Obremenitvi Moč: ≤ 800 W

O utput:1 0 A(Maks.)

M aximum hruška moč: 1100 W

W ireless Protokol:WiFi 2.4 GHz

Brezžični standard:IEEE802.11.b/g/n

APP :Smart Life/Tuya

Glasovni Nadzor :Alexa/Googlova Domača Stran

WiFi Socket(DE UK UN)

Delovna Napetost:AC 110-240V(50/60 hz)

Normalni Obremenitvi Moč: ≤ 3000W

O utput:16A(Maks.)

M aximum hruška moč:3600W

W ireless Protokol:WiFi 2.4 GHz

Brezžični standard:IEEE802.11.b/g/n

APP :Smart Life/Tuya

Glasovni Nadzor :Alexa/Googlova Domača Stran

Q&A:

1.Q:Je prostor, potreben za priključitev stikala&vtičnico?

A:Ne,ni potrebe po vmesnika.

2.Q:Ali je delo z Google Doma?

A:Ja,to je tudi v skladu z Alexa za enostavno glasovni nadzor.

3.Q:Lahko sem zamenjati in namestite dve vtičnice ali dve stikali skupaj?

A:seveda lahko,EU stikalo in EU vtičnico, se lahko delijo isto steno ploščo,tako da jo lahko namestite dve vtičnice ali dve stikali v eni steni ploščo obenem 1/2/3 Banda opcija za stikalo.

4.Q:ali Lahko povežem na moj 5G wifi omrežja?

O:Ne,naši smart stikalo lahko deluje le z 2,4 GHz wifi protokola.

5.Q:če Bi jaz nadzor dveh ločeno?

A:Ja,morate narediti neodvisno in ločeno nastavitve za dva v eni steni ploščo,vendar je nadzor nad njimi v eno Aplikacijo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Brezžični Protokol Wifi 2.4 GHz
Brezžični standard IEEE802.11.b/g/n
Največja moč hruška 1100W / 3600W
Preklop Vrsta Pritisni Gumb Stikalo
Normalni Obremenitvi Moč Manj kot ali enako 800W / 3000W
Garancija 2 Leti
Glasovni nadzor alexa/googlova domača stran
Izhod 10A(Maks.) / 16A(Maks.)
App Smart life/Tuya
Certificiranje ce
Delovna Napetost AC 110-240V(50/60 hz)
Trenutno 10A
Material Plastični
Blagovna Znamka MoesHouse

Podobni izdelki