Umetni Tropskih listnih Bush Obrat v Zeleni Palm Rastlin 15 Listi za Tropsko Zelenje Naglas Cvetlični Aranžma

€11.12

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

[ODLIČNO KAKOVOST IN DEKORACIJO]Te umetne palmovih listov te razlike tropskih rastlin POISONLESS IN NEŠKODLJIV PROST, kar je mogoče oprati z vodo in nikoli ne zbledi,za Razliko od svežih rastlin,te umetne palmovih listov te razlike tropske rastline, brez vzdrževanja in trpežne, nikoli ne posuši in jeseni,žive realne dekor za vaš dom.Te umetne palmovih listov rastline za UPORABO na PROSTEM , DOMA, v ŠOLI, POROKO, PRAZNOVANJE FESTIVAL, HIŠA SOBI LUAU STRANKA, TROPSKI STRANKA kot nalašč dekor

[Simbol LJUBEZNI in SREČE] umetne palmovih listov te razlike tropske rastline, je simbol LJUBEZNI in SREČE, bujne zelene barve in velikodušno listi,lepo draping rastlin za gazebo, dodajanje zelenja za poroko centerpieces.

Na cvetno nedeljo prop dekoracijo in namizne dekoracije.Umetni Palmovih Listov dodaja Pritisnite narave, za vaš prostor.

[ENOSTAVEN ZA ČIŠČENJE in NE potrebuje VZDRŽEVANJA] umetne palmovih listov ni treba trim in zalivanje, enostaven za čiščenje, za ljudi, ki imajo zaseden urnik ali pa želite uživati v prelitje zelenja, v pisarno, konferenčno dvorano, kot namizni rastlin ali tla, rastline.To je RES DENAR VARČEVANJE IZBIRA za VAS.

Umetni tropskih palmovi listi, ki so videti kot pravi listi!Bi svoje mesto bolj naravne!Pokrajina je lepši!Naj vaše življenje boljše!

Umetni tropskih listnih dekoracijo:

doma,jedilno mizo,spalnico,omare,knjižne police,itd.

Dodate barvo na vaše življenje in se boste počutili, kot da ste v naravo.

barva: zelena

Material: Plastika, Žica, Iz Železa

velikost: Skupna Dolžina Približno 63 cm

Vsebina Paketa:

1 * umetni palmovih listov te razlike rastlin

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Dragi prijatelji,hvala vam za izbiro naših izdelkov

Če ste naročilo prekliče ali drugih razlogov,, vse vračila, bo treba nazaj v vaš račun v roku 7 -10 dni po www.fijet.si.

O Ladijski

Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

★ Če ste iz Rusije, Prosim, pustite vaše polno ime in desno telefonsko številko.To je zelo pomembno!!!

Dropship in Distribucija

Na debelo, vam bomo ponudili popust, če se obrnete na nas, preden vi za plačilo.

Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo nobenih informacij o nas.

O povratne informacije

★ Vse povratne informacije od vas bo zelo cenjeno.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če ste zadovoljni z našimi izdelki, Če ste zadovoljni z našimi izdelki, iskreno upam, da nam lahko 5 zvezdic.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki