Gt-301W Oblačilo Parnik Železa Mini Generator Gospodinjskih Električnih Oblačila Čistilo za Obešanje Naprave za Likanje

€15.67

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Značilnosti:

1 Ni zapleten način: primerna za različne tkanine, enostavne za uporabo. 2.Edinstven sekundarno ogrevanje in tlačno polnjenje tehnologija: iz aluminija s šoba, keramično glazuro in negativni ion v prahu plošči. 3.Suho paro: ne mokro obleko, veliko likanje območju, močna sposobnost, da se odstranijo gube. 4. Majhen in prenosen: majhna teža, majhen, je lahko v prtljažnik. 5.En gumb delovanje: mala zvoka, ko pritisnete gumb, in paro je hitro pod nadzorom, ko roko listi gumb. 6.Multi-funkcijo:Trojno varnost, obramba, inteligentni nadzor temperature, varovalko in anti-suho funkcijo. 7.Loka plošča, lučka: rotacijski gumb rezervoar za vodo, čopič dodatki, ki visi podaljša napajalni kabel.

Opisi:

1. SteamPlus inteligentni pare za ogrevanje, za hitro ogrevanje, nobene škode za oblačila. 2. Dolgoročno stabilno vbrizgavanjem pare, straight-line jet, para se ne prenaša, lahko zlikane za 7 do 8 minut naenkrat.

Specifikacije:

Barva: bela Velikost:170*92.5*204MM

Paket je vključeno:

1x Ročna Visi Stroj

Opombe:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki. 2.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Moč (W) -
Napetost (V) -
Vrsta CN
Številka Modela 170*92.5*204MM
Poreklo CN(Izvora)
Podpira Anti Suho Gorenja Da,
barve Bela
Certificiranje CE
Blagovna Znamka MARSKE
Temperatura Orodja Eno Orodje
Razvrstitev Parna krtača

Podobni izdelki