Nadzorni plošči Avto Nosilec za Telefon, 1200 Stopnjo Mobilni Telefon Imetnika Avto Rearview Mirror GPS Navigacija Nosilec GDeals

€9.95

Na seznam želja

Opis izdelka


telo, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } nadzorni Plošči Avto Nosilec za Telefon, 1200 Stopnjo Mobilni Telefon Imetnika Avto Rearview Mirror GPS Navigacija Nosilec GDeals

Opomba 1:Bomo vaše zasebnosti safe in se ne razkriva nobenih osebnih informacij.

2:Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.Naše po-prodajna ekipa vam odlično rešitev v prvič.

Postavka Specifikacije:

Opis:

Material: ABS

Velikost: 13*11.5*8 cm

Barva: kot na sliki prikazujeta

Mesto montaže: avto rearview mirror, nadzorna plošča, ščitnik proti soncu.

Specifikacija:

1200°rotacija: telefon imetnik sprejme 1200°rotacije design, ki vam omogoča, da postavite telefon na najbolj primerna kota in hitro preklapljate med vertikalno in horizontalno stališča.

Toplotno odpornega materiala in dolgotrajno elastičnost: avto nosilec za telefon, ki je izdelan iz toplotno odpornega materiala in se ne deformira zaradi izpostavljenosti sončni svetlobi.

Enostaven za namestitev in odstranjevanje: za Razliko od drugih izdelkov, to mobilni telefon, držalo ne zasedajo izpušnih vrata, medtem ko je CD vrat je enostavno namestiti ali odstraniti, in ga nikoli ne bo dopust grd lepilo oznake na avtomobilu.

Odebeljena zaščitna ploščica: Vse tlak deli so izdelani z debele, mehke blazinice za preprečevanje šolanja oznake na avtomobilu ali mobilni telefon.Poleg tega tudi prihaja z nizom digitalni nalepke, ki lahko pojasniti svojo telefonsko številko, na stojalo, ko je potrebno.

Zložljive: pritrdilne sponke na nadzorni plošči nosilec za telefon, ki je zložljivo, tako da je združljiv s katero koli od 3 do 7 palčni mobilni telefon.

Paket Vključuje:

1 x Avto Nosilec za Telefon

1,O Ladijski: Po naročilu izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Združljiv Blagovne Znamke Univerzalni
Polnilnik No
Je Zvočnik No
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Avto
Magnetni No
Material Plastični
Blagovna Znamka Etmakit
Številka Modela Mobilni telefon imetniki

Podobni izdelki