Večnamensko Mizo Ura Tabela Gledati Vremenske Postaje Monitor Za Nadzor Smart Digitalni Notranji Zunanji Termometer, Higrometer Barve

€8.99

Na seznam želja

Ure

Opis izdelka


(1) Napajanje: gostiteljske 2×"AA" baterije/DC 4.5 V 150MA napajanje; zunanji senzor 2 x"AA" baterije USB model nima val radio funkcijo. (2) Budilka, snooze funkcijo (3) Čas (12HR/24HR), datum in teden zaslon (4) 12-ravni moon phase zaslon (5) 7 vrst vremenske napovedi (sončno, oblačno, oblačno, rahel dež, močan dež, lahka, sneg, težak sneg) in vreme trend zaslonu (6) Zaslon najvišja/nizka notranja/zunanja temperatura dan, in prikaz najvišja/nizka vlažnost zraka v zaprtih prostorih/na prostem na dan (7) Temperatura in spreminjanje prikaza gibanja-- Zaprtih prostorih: 0℃~50℃ (32℉~122℉) na Prostem: -20℃~60℃ (-4℉~140℉) (8) Vlažnost in spreminjanje prikaza gibanja-- Zaprtih prostorih/na prostem: 20%RH~95%RH (9) Zračni tlak na zaslonu (zaznavanje v zadnjih 12 ur): 600hPa/mb~1100hPa/mb(17.72 inHg~32.50 inHg&450.0 mmHg~825.0 mmHg) (10) Outdoor temperature in mraz točke alarmno funkcijo (11) Osvetlitev-- DC napajanje: osvetlitev ozadja je raven 3 (high light / šibki svetlobi / brez luči)Baterijsko napajanje: sveti za 15 sekund (12) Hangable Keli brezžični zunanji senzor (433.92 MHz RF zaznavanje pogostosti, 60m/100ft zaznavanje območju, vodotesen)

Katalog

Spoštovani kupci, naslednje proizvode, ki se lahko postavi v red

Izdelkov Parametrov

Marerial Podrobnosti

Opomba

1. Izmerjena temperatura ni mogoče primerjati z mrežo podatkov.Omrežje podatki podatki trenutna regija.Ta izdelek samo zajame podatke o trenutni izdelek okolje, ki je relativno bolj natančno. 2. To ni mogoče v primerjavi z drugimi merjenja temperature izdelkov.Vsako elektronsko izdelek ima določeno napako območju.

Funkcija Prikaz

Package kažejo

Pred Prodajo in Po njej

★ Plačilo ✔️ Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po naročilu. ✔️, Ko naletite na začasno plačilo neuspeh, da je, ne morete prevzem takoj po dražbi je več, prosimo, počakajte nekaj sekund in poskusite znova.Plačilo mora biti opravljeno v roku 3 dni. ★ Dostava ✔️ Uporabljamo www.fijet.si Standardna Dostava, to je hitro in varno.To je uradni dostava metoda www.fijet.si.Dobavni rok je odvisen od vaše potrdil naslov. ✔️ Časa obdelave je 1-2 poslovnih intervalih. ✔️ Smo samo ladjo za potrjeno naročilo naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. ✔️ Ne moremo nadzorovati čas dostave ker je pokrilo tretje osebe, storitev, vendar če paket ne pridejo v predvidenem roku, prosimo, kontaktirajte nas, pomagali vam bomo spremljali in vam dal zadovoljiv odgovor.Naš cilj je zadovoljstvo strank.Uvozne tarife, takse in pristojbine niso vključene v postavko cena dostava ali polnilnika.Te stroške plača kupec. ★ Politiko vračanja ✔️ Bomo potrudili, da uporabnikom zagotavljajo najboljšo storitev.Če iz kakršnega koli razloga vrne blago v roku 15 dni po prejemu blaga, bomo povračilo plačila.Vendar je kupec mora zagotavljati, da se vrne element, ki je v prvotno stanje.Če je predmet, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko se vrne, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za nadomestilo stroškov škode ali izgube. ✔️ Bo kupec odgovoren za stroške prevozov vrnjenega artikla. ★ O barvo in velikost ✔️ Prosimo, počakajte malo barva razlika, ker drugih odseve na zaslonu, osvetlitev, ozadja, itd.Če ne sprejmite, prosim, ne bi. ✔️ Učinek slika je samo za referenco.Velikost je opisal naš velikosti slike.Prosimo, dovolite 0.5 cm razlika, ker je vse izmerjene z roko.Če ne morete sprejeti, ga, prosim, ne bi. ✔️ Vendar, če menite, da je barva prejetih izdelek je narobe z nami, nas kontaktirajte in preverili, ali se lahko zamenja ali vrne. ★ Povratne informacije ✔️Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku, se najprej obrnite na nas, in nato dvigniti, da o sporu ali pustite nam slabo povratne informacije, smo vam bo pomagal rešiti čim possible.By pot, če vam je všeč naša trgovina, prosimo, dodajte naši trgovini v svojo zbirko trgovini lahko dobite našega novega prihoda in popust informacij v času.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Druga možnost tlak inHg, mb/ hPa, mmHg
Otroci soba Ura za otroke sobe
Vrsta Alarm Ure
Ob postelji dekoracijo Klasična budilka videz
Je Pametno Napravo No
Obrazec En Obraz
Motivity Tip Mehanski
Vrsta Zaslona Iglo
Poreklo CN(Izvora)
NOTRANJA temperatura 15°F (-9.9°C) do 122°F (50°C)
Dnevna Soba Sodobno Oblikovanje
Slog Sodobno
barve Črna,lesa zrn
Material Plastični
Vrsta Prikaza Iglo
Budilka velikost 170x7x130cm
Funkcija Snooze Funkcijo
Oblika GEOMETRIJSKI
outdoor temperature -4°F (-20°C) do 140°F (60°C)
Prikaz Časa Čas (12HR/24HR), datum in teden zaslon

Podobni izdelki