5pcs/veliko Uradni Originalno Polnjenje Vrata za iPhone 8 Dock Priključek Flex za iPhone 8G 4.7

€12.39

Na seznam želja

Mobilni Telefon Deli

Opis izdelka


Opis izdelka: Kot za Dock Priključek za Polnjenje Vrata Flex Kabel za iPhone 8 , smo lahko obljubim, prodamo so 100% Prvotne in Kakovosti , če imate vprašanje, samo stik z mano, hvala.100% izberete dobro videti in A++.

Podrobnosti O Izdelku:

Ime izdelka: Original Dock Priključek za Polnjenje Vrata za iPhone 8

Kakovost Tip: Original Nova

Nadzor kakovosti: 100% Preizkušen z QC osebja pred ladja

Sestavine: Dock Priključek Za Polnjenje Vrata

Garancija: 4 Mesece

Čas dobave: 1-2 dni (po tem, ko je plačilo potrjeno)

Pakiranje način: Anti-statični vrečko

Vrnitev In Garancija

1. Ko je bilo blago ladjo iz, povračilo denarja ni sprejemljiv iz kakršnih koli razlogov.

2. Prosimo, preizkusite Lcd, ko prejmete upamo, da bomo lahko dobili povratne informacije v prvič.

3. Smo iskreni dobavitelj, smo prepričani, da je vsak LCD, ki je bil testiran pred ladijskega prometa, prosimo, ne namestite LCD zaslon pred test, spoštujemo vsako stranko, upam, da lahko dobite svoje spoštovanje hkrati.

O tem smo se naša posebna "BS" marker v LCD v primeru, da ga namestite LCD, marker bo uničeno.

4.Ponujamo 3 mesece garancije o LCD, ampak prosim, imejte "BS" marker dobro, tako da so izdelki pripadajo BS.Vrnitev sprejeti samo potem, ko smo prejeli vaše Lcd.

5.Za druge posebne pogoj, da bomo imeli podrobnosti rešiti način.

O nas

Shenzhen BS Technology Co., Ltd - Zagotavljanje namenskega portal za vse svojem mobilnem telefonu rezervnih delov in popravilo orodja zahteve.Iz BS, lahko dobite rezervne dele, kot so LCD-zaslon, flex kablov, ohišja, zvočniki, zvonec/zumer, tipkovnico, lcd full set assy, srednja okvirji in vse druge notranji deli za telefone, znamk, za iPhone, za iPad, Samsung, itd., Tudi prodajamo vse vrste popravilo orodja in podaljšanje stroji za omenjeni model.

Pošiljko

1.To običajno traja približno 3-7 delovnih dni, ki jih Express (DHL, UPS, Fedex, TNT), 3-15 delovnih dni po EMS, in 15-45 delovnih dni, ki jih na Kitajskem/HK Post za ladje, za vašo državah.

2.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

3.Prosimo, izberite način pošiljanja DHL, UPS, FEDEX, ali EMS, če želite, da bi dobili proizvode quikly.

4.Povprečni Čas Dostave različne Tovorni Podjetje

Plačilo

Sprejemamo spodnji načini plačila:

1.Plača preko www.fijet.si Sistem

2.T/T Plačila Bančno Nakazilo(HSBC)

3.Western Union prenos plačila

4.Money Gram Plačilo

5.Gotovinsko Plačilo

Opomba 1: Paypal ni sprejeta, saj visoke provizije, pristojbine, in to je težko, da se denar iz Paypal v Kitajskem.

Opomba 2: Ko PI je bil potrjen in vašega naročila blaga, ki so pripravljeni, vračilo ne bo na voljo za preklicano naročilo.Vendar povrnili vam bomo, da vam v času, v primeru, da smo lahko ne nudi izdelkov, je potrebno, zaradi pomanjkanja ali nedostopnosti.

Povratne informacije

1.Če ste zadovoljni z našimi storitvami in izdelki, prosim, pustite nas 5 zvezdic pozitivne povratne informacije, in mi bo pustil dober geed povratnih informacij kmalu.

2.Če niste zadovoljni z našimi storitvami ali izdelki, upam, da vam lahko nam priložnost, da bi stvari bolje, preden se odpravite negativno/nevtralna povratne informacije.Prosimo, kontaktirajte nas na prvem čas, če imate kakršne koli pritožbe, se bomo poslušali, da ste potrpežljivo, in poskušali naše najboljše, da pomaga rešiti težave, dokler ne boste zadovoljni.

3.Podjetništvo ni enostavno, upam, da bomo lahko razumeli med seboj, je cilj BS je za dolgo časa, sodelovanja, nikoli pustil na cedilu.

Omejitev odgovornosti

Shenzhen BS Technology Co., Ltd in njegovi izdelki so nikakor ni povezan z blagovno znamko izdelkov za iPhone,za iPad, Samsung,za Black Berry in druge blagovne znamke itd., ali njenih odvisnih družb.Naše deli NISO prenovljen, ponudil ali pooblaščeni.Mi ne dajejo nobenih izjav ali jamstva kakršnekoli vrste, izrecnega ali implicitnega, o celovitost, natančnost, zanesljivost, primernost ali razpoložljivosti v zvezi z izdelkom ali informacij, izdelkov, storitev in povezane grafike, ki so navedene na seznamu za kakršen koli namen.Vsako zanašanje postavite na take informacije je zato strogo na lastno odgovornost.Mi ne bo odgovoren za kakršno koli zlorabo ali izvirni obliki problematična naših izdelkov, ki jih izvaja kupci.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Sestavni Deli za iPhone 8 polnjenje vrata
Blagovna Znamka oriparts
Številka Modela Za iPhone 8
Garancija 4 mesece
Združljiv Blagovne Znamke Apple iPhone
Design BAR
Uporaba Polnjenje prek kabla USB Dock
Kakovost Original
Združljiv Model Za iPhone 8 dock priključek, flex
barve Črna/Bela/Zlata

Podobni izdelki