Moda Za Ženske Rami Obleko Dame Diagonalno Vrečko, Velike Zmogljivosti, Enostavno Mladi Imitacija Usnja Vrečke Barva

€17.26

Na seznam želja

Ženske Torbe

Opis izdelka


Dobiš dve zelo lepo, zelo lepe visoke kakovosti vrečk.Lahko uporabite torbici, ko ste na zmenek ali ven, torba, ko delate, in torbici, ko ste na poslovnem potovanju ali skrbi za svoje otroke.

Dobra kakovost torbici set, eni rami, ena denarnica.Oblikovanje je zelo elegantno.So tudi zelo trpežna.Izgleda zelo v modi.

S široko naramnico je bolj udobno in bolj primerna za izvajanje enotnega torba za dolgo časa.

Obstajata dva ramena, ki jih lahko odstranite bo.

Nastavljiv sponke, enostavno prilagoditi na bo.

Sesalna gumb design, se lahko enostavno odpre in zapre.

To je vzdržljiv, enostaven za čiščenje in dovolj velika, da imajo majhne vrečke.Dal vaš otrok je plenic in robčki v majhno vrečko v big bag.Tam je dovolj prostora za vašo denarnico, losjon in več stvari, v big bag!

PLAČILO:

1. Sprejemamo vse plačilnih metod, ki so podprte z www.fijet.si. 2. Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.Na debelo, vam bomo ponudili popust.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne bo pustil vse informacije o nas, če bi radi.

POŠILJKE:

1. Prosimo, bodite prepričani, da vaš naslov za dostavo pravilen.Prosim, pustite nam vašo voljo telefonsko številko in poštno številko.To je zahteva, ki jih na Kitajskem Post Office.Drugače, parcela bodo zavrnjeni! 2. Vsi predmeti, ki bo odposlano v roku 3 do 5 delovnih dni.

ČAS DOSTAVE:

1. Običajni čas dostave je prikazano spodaj.Ampak ne moremo zagotoviti dostave časa.

2. Če je zaščita datum bo teče ven, vendar je blago niste prejeli, prosimo, obrnite na nas.Če se strinjate, bomo lahko podaljša, če želite, da vaš denar je na varnem

OBVESTILO:

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

VRNE GARANCIJO:

1. Preverili bomo postavka premislite, preden dostava. 2. Če niste zadovoljni z postavke iz katerega koli razloga, vas prosimo, da nas kontaktirate.Bomo bodisi poslali novo ali vračilo denarja, se takoj po prejemu vrnjenega artikla.

POVRATNE informacije:

1. Če je kaj narobe z elementi, ki ste jih prejeli, se obrnite na nas PRED odhodom vse nevtralne ali negativne povratne informacije.Bomo poskušali naše najboljše, da bi našli zadovoljni rešitev za vas.Razumevanje je zelo dobrodošel. 2. Če ste zadovoljni z elementi, ki ste jih prejeli, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic za nas.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Priložnosti Vsestranski
Spol ŽENSKE
Slog Moda
Obloge Materiala NOBEN
Torbice Tip Vrečke Ramo
Oblika Vedro
Trdoto MEHKO
Vrste vrečke Ramenski & Crossbody Vrečke
Glavni Material PU
Zapiranje Tip Hasp
Število Ročaji/Trakov Enotni
Notranjost Ne Žep
Dekoracijo NOBEN
Postavka Vrsta Torbice
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela 26ZY8062
Vzorec Tipa Trdna
Zunanjost NOBEN
Blagovna Znamka GERAYBU

Podobni izdelki