1.0-3.0 mm Voskom Vrvi, Verige Ogrlica 40-80 cm Dolgo Vosek Nakit Kabel Ogrlice iz Nerjavečega Jekla So Zapirali BXG-N002

€11.21

Na seznam želja

Ogrlice & Obeski

Opis izdelka


1.0-3.0 mm Voskom Vrvi, Verige Ogrlica 40-80 cm Dolgo Vosek Nakit Kabel Ogrlice iz Nerjavečega Jekla So Zapirali BXG-N002

Znamka: JOYMARK

Postavka Št.: BXG-N002

Slog: Voskom Kabel Ogrlice Iz Nerjavečega Jekla So Zapirali

Pogoj: 100% Čisto Nov & Visoke Kakovosti

Material: Voskom Kabel, Iz Nerjavečega Jekla

Barva: Črna, Rdeča, Kava

Velikost: Nakit kabel debelina:1 mm,1,5 mm,2 mm,3 mm;

Dolžina:40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm, 75 cm, 80 cm

Teža: Cca 3g/pc

Pakiranje: Polybag+standardni izvoz karton,10 kos/ velikost/ barva/ veliko

Vse fotografije so praktičnost, fotografija , brez PS obdelavo, zagotovi to, kar vidite, kaj boste dobili.Obljubljamo prodajajo samo vrh kakovosti izdelkov, ne zamudite ga!

Ti 1.0-3.0 mm Voskom Vrvi, Verige Ogrlica 40-80 cm Dolgo Vosek Nakit Kabel Ogrlice iz Nerjavečega Jekla So Zapirali BXG-N002 so voščeno kabel in cevi iz nerjavnega jekla.Iz nerjavečega jekla, zapirali so ročno polirani, vakuumske prekrita (zlato barvo, rose gold barvi in črno), najvišje kakovosti.

Lahko dodate katero koli obesek za theWaxed Vrv Kabel, Ogrlice iz Nerjavečega Jekla Zapirali, da bi svoj edinstven design ogrlico.

Prednost iz nerjavečega jekla nakit:

1. Enostaven za čiščenje in vzdrževanje.Iz nerjavečega jekla, ki ne absorbirajo umazanijo; dejstvo je, da dejansko odporen na madeže, prstne odtise in izvažajo označuje razmeroma enostavno, izdelava nakita, ki je zelo enostaven za čiščenje in vzdrževanje.

2. Dolga življenjska doba.Iz nerjavečega jekla, ki ne zbledi ali postanejo brezbarvne skozi čas.To je tudi rje dokaz in madeže odporno materiala, tako da bo ohranijo svoj sijaj in ohranitev vseh estetskih lastnosti.

3. Ne pristanišče mikrobov.Ker iz nerjavečega jekla je neporozni, je odporen na bakterije in mikrobi, bolj učinkovito kot les ali plastične površine.Iz nerjavečega jekla, nakit lahko obrisati čist z dezinfekcijsko čistilo po uporabi.

Za večino količina naročila ali po meri naročite, pls, obrnite neposredno na nas govori o podrobnostih.

Za to Voskom Vrvi, Verige Kabel Ogrlica iz Nerjavečega Jekla Jastog Zaponko, na voljo so 3 barv, da izberejo: Črna, Rdeča, Kava.Nakit kabel debelina:1 mm,1,5 mm,2 mm,3 mm, Dolžina: 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm, 75 cm, 80 cm velikost izbira v grafu ni dovolj, nekateri velikosti niso prikazani, lahko izberete "drugo", da predložite, da bi, in nas pusti sporočilo o dejanskih velikosti, ki jo želite, potem pa bomo poslali pravilne velikosti.

Naš Paket:

Načini Plačila:

1.Načini plačila, ki so na voljo na www.fijet.si vključujejo: Kreditne Kartice, Bančno Nakazilo, Western Union,itd.

2. Cenimo takojšnje plačilo.Prosimo, upoštevajte, da se plačila, ki so potrebne, da se lahko v roku 3 dni po oddaji naročila.

3. Če želite združiti ladijskega prometa, prosimo, obrnite na nas pred prevzemom.

4. Po plačilu realizacijo, bo ladja element v 1~3 delovnih dni.

Odpremo In Ravnanje:

1. Smo le dostaviti do kupca potrdila, naslov za dostavo, ki na www.fijet.si , prosimo poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen, preden plačilo.

2. Različne čas dostave je odvisna od različnih državi in dostava načine:

3. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Kupci, ki so odgovorni za te stroške.

Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom.

Vrnitev & Tečajne Politike:

1. Vsi predmeti, ki bodo pregledani strogo pred odpremo.Priporočamo vam, pregledati blago, ko ste prejeli.Prej ste poročilo problem, hitreje in bolje bomo lahko ročaj.

2. V primeru, da ste prejeli napačen, pokvarjeno, ali element, ki ni, kot je opisano, se obrnite na nas za delno/popolno vračilo ali zamenjavo, ko ste prejeli blago.

3. Prosimo, UPOŠTEVAJTE, vračilo, je treba v svoje prvotno stanje, kot ga je prejel, vključno z originalno pakiranje.Ne moremo sprejeti vrne na uporabljene izdelke ali posebne naročenega blaga

4. Kupci, ki so odgovorni za vračanje poštnih stroškov v kateri koli stopnji.

5. Zelo priporočljivo je, da se vrnete izdelek v priporočenim kot je ta vam bo dokazilo o prejemu.

6. Vsi podatki se obdelujejo v roku 3 delovnih dni od prejema.Prosimo, ne pozabite, da vključite vaš www.fijet.si ID uporabnika, številko naročila, zaporedna številka in razlog za vrnitev v svojih pismih; v nasprotnem primeru vračila bo z zamudo.

O Povratnih Informacij:

1.Pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembno.In naš cilj je 100% pozitivne povratne informacije & harmoniji od naših cenjenih strank.Tako,bomo šli vsi ven, da vam z več edinstvenih vrh kakovosti izdelkov in boljše storitve.

2. Povratne informacije bo zapustil, ko smo prejeli povratne informacije od vas.

3. Če iz kakršnega koli razloga niste zadovoljni z nakupom, se obrnite na nas za reševanje vseh vprašanj, ki je pred odhodom povratne informacije.

Pišite Nam:

Lahko klepetate z nami neposredno na spletu s www.fijet.si online chat orodje ali nam pošljite sporočilo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Spol Unisex
Slog Voskom Kabel Ogrlice Iz Nerjavečega Jekla Zapirala
Priložnosti Obletnico Delovanja, Darilo, Zabavo, Poroko
Fine ali Moda Moda
Ogrlica Tip Verige Ogrlice
Številka Modela BXG-N002
barve Črna, rdeča, kava
Poreklo CN(Izvora)
Teža Approx 3g/pc
Postavka Vrsta Ogrlice
Velikost 40-80cm Long
Obliko\vzorec KROG
Veriga Tip Vrvi, Verige
Material Voskom Kabel,Zaponko Iz Nerjavečega Jekla
stanje Visoka Kakovost In Tovarniško Ceno
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
Blagovna Znamka joymark
Združljivost Vsi Združljivi

Podobni izdelki