Pearl Žogo Obleke Poročno Obleko, Po Meri Narejene Visoke Kakovosti Brez Naramnic Sweehteart Dolžina Tal Poročne Oblek

€148.65

Na seznam želja

Poroke & Dogodki

Opis izdelka


*Tovarniško po Meri Narejen 100% Visoko Kakovost Materiala in Izdelave.

*Smo zagnali svoje tovarne,obleko lahko Meri s svoje meritve.

*Sprejemamo po meri made modelov,če ne boste našli obleko v naši galeriji,prosimo, pošljite nam fotografijo, obleka, ki jo iščete in z veseljem vam bomo issure vam ponudbo ceno na custom-made replika ali prenovljen slog.

*Spreminjanje obleko slogi je eden od naših skupnih praks.Če želite izdelana po meri, obleko osebno prilagojene za vas,da bi karkoli dodal ali spremenite na katero koli obleko,vas prosimo, da nas kontaktirate pred naročilom.

WhatsApp: +86 158 6242 3469

Instagram: dlove_bridal

1.Bomo ladja V Zalogi izdelki v roku 3 delovnih dni po tem, ko bo vaše naročilo potrjeno.

2.Brezplačna Dostava za ePacket ali Kitajska Post Air Mail za večino izdelkov v naši trgovini,ki jo potrebuje, 12-30 dni, da pridete,včasih več.Prosimo za razumevanje kitajske post air mail posodobitve informaion zelo počasi.Prosim, ne skrbite če ne moreš spremljanje vseh informacij na spletni strani,je le posodobitev zelo počasi.Če ste zaskrbljeni,vas prosimo, da nas kontaktirate.

3.Če potrebujete elemente NUJNO,prosimo, izberite hitro izrazijo kot so DHL,TNT,FEDEX, ali UPS,to traja približno 3-7 dni,vendar je to potrebovali dodatno ceno ladijskega prometa,prosimo, obrnite na nas, preden boste oddati naročila.Bolje je, da nam poveste, kdaj boste potrebovali za predmet.

4.Če ste naročilo postavke v velikih količinah,čeprav se odločite ePacket ali Kitajska Post Air Mail,bomo jih ladja, ki vam jo hitro express.

1.Povratne informacije so za nas zelo pomembno, da je v naši moči, da zagotovi več odličnih storitev.Smo Iskreno vabimo vas, da pustite Pozitivne Povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo,hvala :)

2.Če niste zadovoljni z našim izdelkom in ne nam, kaj je problem, ampak le pusti negativne feddback,to bo nemočni za rešitev problema,boste pridobili nič in ne bi dobili zadovoljni rešitev.Predlagamo, da se obrnete na nas, Preden ste nam netural ali negativne povratne informacije,tako da lahko nudimo sanacijskih ukrepov za vas.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršne koli težave.:)

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Modni Element Iluzija
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Poreklo CN(Izvora)
Slike Dejanske Da,
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Številka Modela 5460
Silhueta Žogo Obleke
Pasu Naravni
Za Nosečnice No
Blagovna Znamka DLOVE POROČNE
Nazaj Design Čipke
Zgrajena v Modrc Da,
Poročno Obleko Tkanine Til
Dekoracijo Biseri
Vlak NOBEN
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Rokav Slog Redni
Izrez Ljubica

Podobni izdelki