6 Kos Ultra Svetlih LED Magnetni Senzor Gibanja Svetlobe Baterija Upravlja Akumulatorski Zidu Nočna Lučka Hodnikih Omaro, Predalnik

€7.57

Na seznam želja

LED Svetilke

Opis izdelka


Ta gibanja senzor svetlobe, vgrajen svetlobni senzor in senzor gibanja, lahko opredeli dan in noč samodejno in bo le osvetlitev ponoči.Ko gibanje je zaznal, da bo zagotovila 25 sekund razsvetljavo vsak čas in samodejno izklopi, če se ne zazna gibanje.

Značilnosti:

Ultra-Bright Light: vsaka luč uporablja 6 čip Led, ultra svetla bela luč lahko vodil način jasno ponoči, ni treba, da zavijete na stropne svetilke.

Dvojno Senzorji: opremljena s senzorjem svetlobe in senzor gibanja, v temi, bo lučka se vključi, ko zazna gibanje znotraj 4m senzorja in se samodejno izklopi po 25 sekundah.

Baterija Upravlja in Enostaven za Namestitev: pogon s 3 * AAA baterije(niso vključene), priročen akumulatorski design.z magnet na zadnji strani, ki je primerna za kovinske površine.Prav tako, vsak svetloba prihaja z dvojno stranicami samolepilna nalepka za ne-kovinsko površino za namestitev.

Vsestranski: idealen za stopnice, stopnice, hodnikih, temno omarah, omare, itd.

Dobra Kakovost: iz ABS + PS varstvo okolja material, nestrupen, brez vonja, zelo lahka, še trmast.

Opomba: prepričajte se, da sta bili bateriji pravilno nameščen.

Specifikacije:

Material: ABS + PS

Količina: 3PCS / 6PCS (Neobvezno)

Shell Barve: bela + iver + črna

Svetloba, Barva: bela

LED: 6 * 2835 čip LED

Vhodna Napetost: 4.5 V

Moč: 1W

Trenutno: 300mA

Svetlobni Tok: 60LM

Baterija Dobave: 3 * 1,5 V AAA baterije(niso vključene)

Delo Temperatura: -10~40°C

Odkrivanje Razdalja: 120°, Maxi. 4m

Delovni Čas: po NA načinu, do 10 ur(odvisno od moči baterije)

Postavka Velikost(1PC): 8 * 2.4 cm / 3.1 * za 0,9 v (D * T)

Element Teža(1PC): 39g / 1.4 oz

Paket Velikost: 17 * 8.5 * 8 cm / 6.7 * 3.3 * 3.1 v

Package Teža: 292g / 10.3 oz

Package Seznam:

6 * LED Lučka

6 * Obojestranski Lepilni Pad

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.fijet.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.fijet.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Uporaba V sili
Certificiranje ce
Telo Material ABS
Vrsta projektor
Je Na Baterije, Vključene No
Vir Napajanja Suhe Baterije
Številka Modela Senzor svetlobe noč
Vir Svetlobe LED Žarnice
Napetost 4.5 V
Oblika KROG
Moč 1W
Je Baterije Potrebno Da,
Vrsta Baterije AAA
Postavka Vrsta nočne luči
Je Svetil Vključeni Da,
Blagovna Znamka Tomshine
Proizvodnja Električne Energije gibanja

Podobni izdelki