Vrtec Otroci Sobo Sodoben Traktor Avto Majhne Parten Stenske Nalepke 20pcs Srčkan Risanka Traktorja Kmetije Dekoracija Za Otroške Sobe Decals W773

€5.42

Na seznam želja

Doma Dekor

Opis izdelka


✓ Naše nalepke so die cut — ni natisnjena, tako da ne vsebujejo ozadju (jasno, ali kako drugače).Steno ali površino, ki jo uporabljajo nalepko, da bo ozadju.

✓ Slika morda ne odražajo dejanske velikosti.To je Digitalna primer za prikaz namen.Da bi nalepke vam ustreza prostor, 100% bi si izmerite svoj prostor

✓ Mi uporabljamo visoko kakovostne mat vinil, da izgleda, barve, ko se uporablja za stenske in non-toksične , varstvo okolja.

✓ Naše nalepke se bodo po skoraj katerokoli gladko površino, kot je stena , steklo , plastika , les, itd., in nekoliko teksturirane stene.

✓ Steno Vinilne Nalepke so enostavno odstraniti, vendar pa NISO za enkratno uporabo.

✓ Nalepko barve pa se lahko rahlo razlikujejo od barv na zaslonu računalnika

✓ želimo biti popolnoma zadovoljni z nakupom!Če iz kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni,pls obrnite na nas najprej smo se boste dobro rešitev.

VELIKOST:

S:10 CM Širina x 20PCS

M: 12 CM Širina x 20PCS

L: 14 CM Širina x 20PCS

sprejemamo, da meri svojo velikost , vas prosimo, da nas kontaktirate !

pls izberete barvo neposredno iz barve obvezna , vendar če tam ni barvo, ki jo želite pls ne pozabite, da pregleda svojo barvno lestvico , imamo veliko izbiro barv , tako da boste lahko roza tistega, ki ga ljubiš najboljše , in nato pustite sporočilo o barvo, če boste potrebovali, da !

med potrditev strani po nakupu , tam imajo sporočilno okno za vas, če želite napisati opombo, da prodajalec , lahko napišete "color" in "po Meri" ime " ( samo za osebno ime nalepke)".

Če ste pozabili napisati, potem lahko "obrnete prodajalca"

Tam imajo vzorec sliko za vašo referenco!

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Značilnosti Die rezanje
Tema vzorec
Osebno Na voljo
Številka Modela W773
Razvrstitev Talne Nalepke
Izmenljivi Da,
Nepremočljiva Da,
Slog Sodobno
Specifikacija Single-piece Package
Scenariji STENE
Barve Barve Na Voljo
Material PVC
vzorec Letalo Stenske Nalepke

Podobni izdelki