AXUS Tuya WiFi Smart Plug Adapter za Brezžični Daljinski Glasovni Nadzor Moč Spremljati Timer Stojalo za Google Doma Alexa 16A AC100-220V

€20.55

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Opomba:

Izdelkov s Tuya serije ne podpirajo vse naprave Samsung.

Naše prednosti

Nastavite Urnike Vklopite priključene naprave in izklop ob določenih časih.Urnik dnevni sobi ventilator za vklop zjutraj ali vaš urnik otroci " lučka izklopi, da jim vedeti, da je spanjem.Nastavite in Pozabite Smart Plug je odštevanje funkcija omogoča nastavitev časa, da se samodejno izklopi, tako da vam nikoli ne more imeti, da se sprašujem, če je vaš odklopljene naprave.Glasovni Nadzor Smart plug deluje z Alexa, Google Pomočnik podprte naprave za enostavno glasovni nadzor.Vaš Dom.Eno Aplikacijo.Smart Life aplikacija deluje z veliko pametnega doma naprave, ki omogoča enostavno upravljanje vašega doma od vseh Android ali iOS napravi.Ni Potrebno Hub Smart plug deluje z vsemi vpetje 2.4 GHz brezžičnem omrežju, brez potrebe po ločenem pesto.Varčevanje z Energijo Uporabo in Računih za Električno energijo ( Novi Update ) Pogled energije poročila za pravilno sledenje porabi energije okoli vašega doma.Preberite, katere naprave porabijo največ energije in ustvarijo urnike za varčevanje z energijo in električne menice.

Brezžični način nadzora

Glasovni nadzor + APP nadzor

glasovni nadzor

Deluje odlično z Amazon Alexa,googlova Domača stran

Navodila za dodajanje naprave mobilne aplikacije

1.Scan QR-kode ročnega ali Iskanje "Smart Life", da prenesete in namestite napravo APP 2.Po ožičenje zaključeno, vklopite napajanje in delovanje glede na stanje smart stikalo indikator: 3.Če rdeče luči smart stikalo utripa nenehno v tem času, to pomeni, da je pametno stikalo je vstopil v stanje čakanja za povezavo WiFi, nato pa odprite APLIKACIJO in upoštevajte navodila za povezavo WiFi. 4. Če lučka smart stikalo ni utripajočo rdečo luč, prosim, pritisnite gumb smart stikalo in ga hranite za več kot 5 sekund, dokler rdeča lučka utripa, neprekinjeno, nato odprite APLIKACIJO in povezavo (WiFi) v skladu s priročnikom.

Kako rešiti problem (če izdelek, ki ima težave)

1.prosimo, navedite e-pošte in poslali vam bomo videa.Lahko poskusite z naslednjimi koraki.Najprej lahko jasen signal .Nato ponovno par signala 2. Če na ta vprašanja še vedno ne odpravite težave, prosimo, pošljite video na naš e-poštni naslov ([email protected]).Smo preverite, če je vaša metoda je pravilna.Če izdelek je res pokvarjen, bomo ponovno dostavo stikalo za brezžično povezavo ali krmilnik za vas.

1.Zakaj je naprava nestabilno na app?

1. Vsak usmerjevalnik, ki ima povezavo omejena, vendar bolj in bolj pametno napravo, ki delajo na družinski 2. A veliko družino, še vedno uporabljajo zelo staro različico routerseven več kot 3years nazaj različico.Da bi imeli odlične izkušnje, predlog je : 1. ponovno nastavite povezavo usmerjevalnika z omejeno 2. sprememba novi posodobitev različico usmerjevalnik 3. prosimo, upoštevajte, to stikalo deluje le na 2.4 G wi-fi, ne 5G.

2. Zakaj APLIKACIJO ne morete najti napravo v status povezave?

To je zato, ker telefona predpomnilnik.Prosim, zaprite WLAN v telefon, potem ga odprete po minuto.Hkrati prosimo, da izklopite napravo, če lahko, potem pa moč gor, da poskusite znova.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


STANDARD EU Standard Socket Adapter
Številka Modela AX-006
Feature4 odštevanje funkcija
Vhodna napetost AC100~240V,50/60Hz
Poreklo CN(Izvora)
Glasovni nadzor Googlova Domača stran Amazon Alexa ECHO
Oblika KROG
Certificiranje PSE
Wifi 2,4 GHz 802.11 b/g/n
Značilnosti Daljinsko Upravljanje
Vrsto Namestitve Stenske
Je Pametno Napravo Da,
Feature3 Časovna Funkcija
Uporaba Gospodinjstva / Splošne Namene
Nazivni Tok 16A
Feature1 Glasovni nadzor
Blagovna Znamka AXUS
Feature2 moč monitor
Podaljšek Dolžine NOBEN
Ozemljitev Standard Ozemljitev
Velikost 84*50*50 mm

Podobni izdelki