PRAVI XY 1m/lot 12*6 mm Bangle Pleteni Usnje Kabel ravno Usnje Vrv, Sukanec Za DIY Ogrlico, Zapestnico, Nakit, Izdelava usnja

€7.93

Na seznam želja

Opis izdelka


PRAVI BESTXY 1m/lot 12*6 mm Resnično Pleteni Usnje Kabel ravno Usnje Vrv, Sukanec Za DIY Ogrlico, Zapestnico, Nakit, Izdelava usnja

Prosimo, upoštevajte, ki prikazuje cena je za 1yard dolžina usnje cena.

1. Ko prejmete naš blaga ,če meni ,pls, da nam dobro oceno (5 zvezdic) .To je za nas zelo pomembno .Bomo nenehno izboljševanje najboljšo storitev za posamezne stranke! 2. Če imate kakršnakoli vprašanja o naših blaga ,ne da se obrnete na nas ,ne dajejo nam negativno oceno , povejte nam, kaj je razlog ,bomo zagotoviti zadovoljivo rešitev! 3. Če ne boste, da nas kontaktirate za blago problem in neposredno nam dal negativno oceno, pls ne postavljajte nobenih nalog iz naše trgovine za mi iskreno ne želim povzročati težav za vas in za nas.Zelo apprieciated za vaše prijazne razumevanje ! :)

Prosimo, upoštevajte, pravi element barva je malo s slike iz kamere in vsakogar spremlja opredelitev je drugačen.Hvala za vaše prijazne razumevanje.

Prosimo, upoštevajte, smo tovarni derectly prodajo, če za veliko miru količina, cena bo več nižja.Kupci " design jewellries so na voljo, da bo.Za druge barve in velikosti za usnjene vrvice,vas Prosimo, da nas kontaktirate.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Element Teža 0g
Postavka Višina 0inch
Dostava Vsebino samo usnje kabel
barve Kot na sliki ali Prilagodite
Nakit Ugotovitve Tip Usnjene Vrvice za Zapestnice in Ogrlice
Značilnosti Izdelka Usnjene Vrvice za Zapestnice in Ogrlice
Element Širina 0cm
Blagovna Znamka PRAVI BESTXY
Prilagodite Da,
Postavka Premer 0inch
Material Usnje
Velikost 12mm*6mm
Tovarne Ja, mi smo
Postavka Vrsta Nakit Ugotovitve
Postavka Dolžina 0inch
Obisk Tovarne Dobrodošli
Material super vlakna, usnje/umetno usnje
OEM/ODM Da,
Številka Modela c00125

Podobni izdelki