Aluminijasta Škatla Za Orodje Prenosne Varnostne Opreme Instrumenta Primeru Kovček Večfunkcijsko Profil Škatla Za Orodje Strojno Orodje Primeru

€10.45

Na seznam želja

Opis izdelka


dobrodošli v naši trgovini, Po vstopu v trgovino, lahko prejmete kuponi, upam, da boste lahko vzeli proč vaš najljubši izdelek, želim vam srečno nakupovanje.

Opombe : Dragi prijatelji, zaradi nedavnih epidemijo, je preveč parcele v pošt v različnih državah.Po paket je običajno prevažajo, logistične informacije, morda ne boste našli v kratkem času.Prosimo, bodite prepričani, da je paket, ki lahko prevažajo običajno, vendar logistiko, informacije morda ne bodo posodobljene v času.V posebnih obdobjih, lahko obstajajo posebne okoliščine.Hvala vam za vaše razumevanje.Naslednje je informacije o izdelku:

Specifikacija: Ime: Toolbox Material: Aluminij zlitine + ABS Barva: črna + srebrna Velikosti: 1#: 180*110*55mm 2#: 215*215*65mm Vsebina Paketa: 1 x Toolbox Opomba: barve izdelka je lahko nekoliko drugačna zaradi razlika med fotografijo in PC monitor, velikost pa je lahko nekoliko napak zaradi ročnega merjenja.Vaše razumevanje bo zelo cenjeno.Funkcija izpostavlja: 1. Trmast in trpežne aluminijaste zlitine okvir. 2. Notranjost goba ščiti vaš blaga. 3. Prenosni ročaj, lahka in prenosna. 4. Prenosni majhna škatla za shranjevanje gobo podložena ročni škatla za shranjevanje.O povratnih informacij: Smo ohraniti visok standard odličnosti 5 zvezd in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosimo, da se obrnete na nas tik pred tem, da nas nevtralne ali negativne povratne informacije.Tako, da bomo lahko rešili vaš problem zadovoljivo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Številka Modela JJ191503
Uporaba Manjše izdelke
Oblika Pravokotnik
Vrsta Škatle Za Shranjevanje & Košar
Kovina Tip Aluminij Zlitine
Material Kovine
Funkcija Okolju Prijazno

Podobni izdelki