Notranji Dvižno Posteljo Psa Pet Postavljeno Posteljo Mačka Otroška Posteljica Na Prostem Jjeza Postelja Z Dihanje Očesa Za Velike Srednje Majhne Pse Spanje Postelja

€14.75

Na seznam želja

vrh

Opis izdelka


Bullet Točk: 1、Postavljeno Jjeza postelja: pet nočitev z nočitev z višino 15 cm/5.91(o) nad tlemi, lahko dvigne psa je vlažna, blatno travo, da ostane čista in kul, še posebej na deževno poletje dan ali poletje, ki lahko zmanjša skupni tlak/zmanjšanje bolečine ljubljenčka.

2、Trajne Posteljo: postelja značilnosti dobro-zgrajen okvir omogoča vaš pes, da se uležejo varno in trajno Oxford krpo omogoča vaš pes, da se uležejo udobno in upreti nevihte razpoke, in jjeza postelja značilnosti anti-slip noge, in naše postavljeno jjeza postelja zaščitite tla pred praskami in preprečuje posteljo iz zdrs ali skoki off, medtem ko pes leži.

3、Enostaven za Montažo: jjeza postelja je enostavna za sestaviti in razstaviti za prevoz, in jjeza postelja je snemljiv, in po razstavljanja, je majhna po velikosti, in enostaven za prevoz.

4、Enostaven za Čiščenje: Hišne las, umazanijo in praske ne bo držijo tesno očesa v postelji, lahko sperite s tekočo vodo ali si umijte roke z blagim milom za čiščenje, da se posuši naravno.

5、Široko Prijave: postelja je primerna za pestro domače živali, kot so mačke in tako naprej(lažje za starejše ljubljenčke, za uporabo).

Tehnični podatki(o):

Ime: Jjeza Postelja

Velikost: 2 velikosti: S (45*60*15 CM) L(60*90*15 CM)

Barva: črna očesa

Material: najlon/očesa

Teža: 1000g, 1530 g

Priporočena obremenitev ležaja: S≤20 KG, največja obremenitev ležaja 40 KG, L≤40 KG, največja obremenitev ležaja 75KG

Pakiranja: box

Seznam Vsebine:

1*Jjeza Postelja

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Teža 1000g, 1530g
Material Drugo
Funkcija 1 Zunanji Dihanje Očesa Postavljeno Mačka Kuža Posteljo mat
Postavka Vrsta Postelja Preproge
Funkcija 2 Pes Otroška Posteljica
Funkcija Snemljiv Poletje Pes Hlajenje Postelja
Je Pametno Napravo No
vzorec Trdna
Pranje Slog Ročno Pranje
Številka Modela Povišana Jjeza Postelja

Podobni izdelki