Iz Nerjavečega Jekla Nastavljivo Teleskopsko Kuhinja Nad Umivalnikom Jed Sušenje Rack Vstavite Shranjevanje Organizator Sadja, Zelenjave Pladenj Drainer

€10.30

Na seznam želja

Opis izdelka


Značilnosti:

1. Zložljiva univerzalno tank drenažo košarico lahko uvleče 263-400 mm in je primerna za vse vrste flumes. 2. ABS ne boli roke, izberite materialov, fine izdelave ne boli, umivalnik 3. Vijak ni enostaven za zdrs.Po zategovanja, privijte vijak, da je bolj stabilen. 4. Primerna za flume: notranja dolžina: več kot 320 mm, notranji širina večja od 225 mm 5.Ta jed drainer lahko postavite jedi in skodelice, suhe ali spiranje zelenjave in sadja.Neodvisnih oddelkov, da namizna čeden in urejen.Zelo primerna za shranjevanje števec prostor.

Prikaz izdelka

prodaja storitev in povratnih informacij

Če obstaja kakršen koli problem kakovosti, prosimo, obrnite na nas in mi bomo rešili to za vas roku 24 ur Če ste zadovoljni, vas prosimo, da nas 5 zvezdic povratne informacije.Če imate kakršnekoli pritožbe se obrnite na nas pred odhodom iz povratne informacije ali sporov, Prosimo, da nam priložnost, da reši vsak problem, ker si ne samo kupiti na naša oblačila, ampak tudi našo storitev.Mislim, da je naša storitev se lahko prepričajo.

Pregled Izdelkov


Trenutno ni ocen.

Podaj mnenje

Dodatni podatki


Model JJ190727
Blagovna Znamka EverChic
Poreklo CN(Izvora)
Material Kovine

Podobni izdelki